fbpx

Nu ești convins care este facultatea ideală pentru tine?

Știm cât de importantă este această decizie, așa că venim în ajutorul tău cu câteva informații utile. Academia de Studii Economice este printre universitățile de top din domeniul economic, care îți pune la dispoziție un număr mare de facultăți în care te poți specializa.

Noi am făcut deja această alegere, așa că iată câteva motive pentru care am ales Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune (CIG), ca de la studenți în cadrul facultății la viitori studenți:

Voluntariat: în cadrul facultății noastre ai oportunitatea de a interacționa cu numeroase ONG-uri ce îți vor face viața de student cu adevărat specială, ajutându-te să legi prietenii, amintiri de neuitat, experiență ce te va ajuta în momentul în care decizi să te angajezi și să te dezvolți pe toate planurile.

Oportunități de angajare: știm că și acesta este un criteriu la care te gândești acum, iar pe această cale te asigurăm că facultatea noastră îți oferă posibilitatea de a intra în contact cu firmele de top din domeniul financiar-contabil.

Experiență: trăiește cele mai tari experiențe ale studenției tale, în timp ce vei și îndrăgi ceea ce înveți, atât contabilitatea, cât și partea de informatică de gestiune. În sesiune poți avea parte de multe nopți albe, dar și atunci când vei dormi cel mai probabil vei visa planul de conturi. Vrei să îți depășești limitele? Poți deveni student internațional cu ajutorul programului Erasmus Plus, în cadrul căruia vei alege în ce țară să studiezi pentru un semestru sau chiar mai multe.

Cămine: Nu știi unde vei sta? Nicio problemă! Sunt suficiente locuri în căminele facultății, lucru ce de asemenea îți asigură și șansa de a lega noi prietenii.
Facultatea noastră îți oferă posibilitatea de a urma mai multe ramuri ale domeniului financiar- contabil.

Noi am ales CIG, tu ce alegi? Înscrie-te online în perioada 04-08 iulie 2022 și verifică constant calendarul admiterii!

 

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro