În acest an ASCIG aniversează 19 ani de inițiative cu și pentru studenți, 19 ani marcați de pasiunea și dedicarea fiecărei generații de voluntari ce au contribuit la ceea ce simbolizează ASCIG astăzi.
Cu această ocazie organizăm, an de an, Gala ASCIG, eveniment ce reunește membrii asociației, parteneri, alumni, traineri și organizații studențești din toată țara.
Acest proiect, drag nouă, reprezintă momentul în care ne arătăm recunoștința și mulțumirea față de cei care ne-au fost alături și ne-au susținut în toate demersurile desfășurate în ultimul an.

Studentă în anul al treilea la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, Ioanina este o fire energică și dornică de a se dezvolta continuu, însă cea mai mare calitate a ei este starea de bine pe care o emană, iubind să-i facă pe cei din jur fericiți și motivați.
Odată cu participarea la proiectele asociației, Ioanina și-a descoperit dragostea pentru voluntariat, de aici și inițiativa acesteia de a coordona proiectul Gala ASCIG, ediția 19. Acest proiect reprezintă încă o treaptă parcursă în dezvoltarea ei atât personală, cât și profesonală, de unde va avea numai de câștigat pe viitor.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro