fbpx

În acest an ASCIG aniversează frumoasa vârstă de 21 de ani, ani plini de inițiative cu și pentru studenți. Acești ani au marcat pasiunea și dedicarea fiecărei generații de voluntari ce au contribuit la ceea ce azi numim ASCIG.

Cu această ocazie organizăm, an de an, Gala ASCIG, eveniment ce reunește membrii asociației, parteneri, alumni, traineri și organizații studențești din toată țara.

Acest proiect, drag nouă, reprezintă momentul în care ne arătăm recunoștința și mulțumirea față de cei care ne-au fost alături și ne-au susținut în toate demersurile desfășurate în ultimul an.

DIANA NEDELCIOIU_PM GALA

Diana Nedelcioiu

Project Manager Gala ASCIG 21th Edition

Studentă în anul II la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Diana este o fire perseverentă, empatică și responsabilă, căruia îi place să experimeteze lucruri noi.

La doar 20 de ani ai săi, Diana și-a propus ca aniversarea celor 21 de ani ai asociației să fie marcată printr-o gală memorabilă, plină de recunoștință și amintiri frumoase alături de familia ASCIG.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro