fbpx

Scop și misiune

Scop

Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune a apărut în aprilie 2002 ca o necesitate în construirea unei punţi de comunicare între studenţi şi Academia de Studii Economice, dar și pentru a facilita accesul la informaţii utile privind obţinerea unor stagii de practică, locuri de muncă, burse şi alte tipuri de oportunităţi.
De-a lungul timpului, activitatea ASCIG s-a concentrat pe susținerea educației non-formale prin proiecte cu caracter profesional şi socio-cultural, adresate atât studenților Academiei de Studii Economice, cât și celor din Centrul Universitar București, precum și studenților din alte orașe.

Misiunea ASCIG

Facilitarea dezvoltării personale şi profesionale a studenţilor prin stabilizarea relaţiilor cu actorii principali ai organizaţiei

Viziunea ASCIG

ASCIG este unul dintre principalii investitori în dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor din centrul universitar Bucureşti.

ASCIG cuprinde studenţi din mai multe facultăţi din cadrul Academiei de Studii Economice, preponderent de la Contabilitate și Informatică de gestiune și reprezintă locul în care studenţii pot face primul pas în ceea ce priveşte o carieră de succes Modelul educaţional propus de noi este unul non-formal, prin care dorim să oferim informații relevante pe cât mai multe planuri, facilitând astfel tranziţia de la învăţământul universitar la mediul de afaceri.

Îți faci prieteni!

ASCIG este locul ideal pentru a lega prietenii, pentru a găsi oameni pasionați de aceleași lucruri ca tine!

Înveți lucruri noi!

Workshopuri și trainguri, ședințe și Vision Campuri sunt întotdeauan surse de informații și noi cunoștințe!

Te dezvolți!

 Să fii parte dintr-o echipă este întotdeauna o provocare unde vei dobândi abilități noi și te vei dezvolta!

Ești aproape de colegii tăi!

Întotdeauna vei găsi în ASCIG colegi care sunt la aceeași facultate ca tine, deci puteți face schimb de informații despre cursuri și seminare!

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro