Departamentul de Design & IT oferă oportunitatea de a da frâu liber creativității și de a face parte dintr-o echipă unită și pusă pe fapte mari!

Scopul departamentului este acela de a crea și transmite o imagine unitară și puternică a asociaţiei. În acest scop, abilitățile tehnice dobândite și dezvoltate permanent prin intermediul trainingurilor oferite în ceea ce privește programele de specialitate și modul de optimizare a unui site vă vor ghida în drumul către obținerea unor rezultate cât mai satisfăcătoare.

Dacă ești o persoană creativă, plină de dorință de autodepășire și ai inițiativă, cu siguranță departamentul nostru este locul potrivit pentru dezvoltarea ta!

Dacă te-ai întrebat vreodată la cine să apelezi atunci când ai întrebări despre facultate şi demersurile studenţiei, atunci departamentul Educaţional este răspunsul.

Pe scurt, EDU se asigură ca vocea studenţilor să fie auzită, drepturile să le fie respectate şi problemele soluţionate. Desfăşurarea activităţilor precum campanii de informare, mentorat sau activităţi de cercetare îţi vor dezvolta gândirea strategică, dar şi capacitatea de a comunica şi negocia. Totodată, avem şi misiunea de a menţine relaţiile cu celelalte organizaţii atât din Bucureşti, cât şi din ţară.

Aşadar, dacă eşti responsabil, sociabil, apropiat de studenţi şi dornic să îmbunătăţeşti standardele în educaţie, te aşteptăm în echipa EDU!

Scopul departamentului nostru este de a avea grijă de sănătatea financiară a asociației. În cadrul activităților specifice acestui departament, vei avea posibilitatea de a-ți dezvolta atât cunoștințele financiare, cât și pe cele legale.

Aici vei realiza un buget real la sfârşitul perioadei, vei învăţa cum să-l previzionezi, dar şi să urmăreşti cheltuielile pe parcursul unui an pe fiecare proiect și departament în parte.

De asemenea, departamentul Financiar are în grijă și latura legală a asociației. Toate regulile care stau la baza funcționării asociației sunt atent gândite de către membrii din departamentul nostru. Astfel, vei avea ocazia să înveți cum se redactează și cum se actualizează anumite aspecte legale.

Dacă abilitățile numerice, gândirea analitică, răbdarea și buna organizare te definesc, te încurajăm ca tu să fii noul nostru coleg!

Format dintr-o echipă motivată, pasionată şi implicată, departamentul Sales & Partnerships este cel care urmăreşte atragerea partenerilor din mediul business şi menţinerea şi gestionarea unei relaţii profesionale pe termen lung cu aceştia.

Acum ai ocazia să-ţi dezvolţi spiritul diplomatic, abilităţile de comunicare şi negociere, pe care le poţi pune în practică atât pe parcursul tău în asociaţie, dar şi în viitoarea carieră.

Fie că este vorba de RESEARCH, CONTACTARE prin e-mail şi telefon sau STABILIREA ÎNTÂLNIRILOR, fiecare etapă din demersul încheierii unui parteneriat este o șansă de a-ţi valorifica şi dezvolta potenţialul!

Vino să ne bucurăm împreună de experienţa ASCIG! Vino în echipa Sales & Partnerships!

În departamentul de Human Resources sunt oamenii care au grijă ca asociației să nu îi lipsească resursa umană. De aceea, departamentul de HR este cel care se preocupă de menținerea membrilor organizației motivați, păstrând o atmosferă calmă în cadrul asociației.

Scopul departamentului este acela de a contribui la dezvoltarea membrilor asociației atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Prin intermediul activităților specifice departamentului, vei lua parte la organizarea de ieșiri, team building-uri, o să înveți cum să acorzi un feedback și să realizezi o analiză de nevoi.

Dacă ești o persoană empatică, sociabilă, dornică să cunoască și să lucreze cu oameni, te așteptăm cu brațele deschise în departamentul HR pentru că noi lucrăm cu și pentru oameni.

Dacă eşti o persoană originală, creativă şi plină de entuziasm, comunicarea fiind punctul tău forte, departamentul de Public Relations este locul ideal în care poţi experimenta şi te poţi descoperi.

Alături de noi vei afla care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru a promova cu succes o idee sau un concept, câte aspecte sunt analizate înainte de a concepe o campanie de promovare sau înainte de a distribui informaţii în mediul online, cum să menţii o relaţie bună cu partenerii media şi cât de importantă este autenticitatea în construirea unui brand puternic.

Eşti o persoană plină de energie şi gata să-şi facă ideile cunoscute? Dacă răspunsul este da, drumul tău spre PR poate începe chiar acum!