Scopul departamentului este dezvoltarea unei relații puternice între ASCIG și studenți.

Prin activitățile specifice departamentului: mentorat, seminarii profesionale, cercetare, campanii de informare, Ghidul Studentului, ne propunem să sprijinim studenții în conștientizarea importanței dezvoltării pe laturile social, profesional și educațional. Astfel, ne axăm în principal pe activități care au rolul să informeze studenții în privința drepturilor lor.

În cadrul Departamentului Educaţional, vei avea posibilitatea să-ți dezvolți abilitățile de comunicare, negociere şi să gândești strategic Vei avea de asemenea posibilitatea să interacţionezi cu voluntari din alte organizaţii studenţeşti din Bucureşti şi din ţară, dar şi să participi la evenimente organizate de acestea.

Te așteptăm la EDU dacă ești un student deschis, hotărât şi ambițios sau pur şi simplu vrei să fii un Student cu Prioritate!

Scopul departamentului este de a avea grijă de sănătatea financiară a organizației, prin alocarea și gestionarea eficientă a resurselor financiare.

Pentru a realiza acest scop, activitățile specifice departamentului sunt: Bussiness planning, Controlling și Legal. Întocmirea unui buget, monitorizarea și înregistrarea cheltuielilor sau analizarea unor aspecte legale nu vor mai fi un mister pentru tine.

Astfel, vei  avea posibilitatea de a-ți dezvolta cunoștințele financiar-contabile și să faci primii pași în domeniul economic.

Dacă abilitățile numerice, gândirea analitică, răbdarea și buna organizare te definesc locul tău este la FINANCIAL.

Scopul departamentului este acela de a dezvolta membrii organizaţiei.

Pentru a realiza acest scop, ne axăm pe două direcţii: solidificarea echipei şi learning & development.

Fiind un membru la HR, ai ocazia să aflii cum se motivează o echipă, cum se oferă un feedback, cum se organizează un team building sau cum se realizează o analiză de nevoi. Practic, îţi vei dezvolta un set de abilităţi atât personale, cum ar fi empatia, asertivitatea sau stabilirea scopurilor,  precum şi abilităţi profesionale, cum ar fi leadership, lucru în echipă sau time management.

Daca eşti focusat pe oameni, îţi place să lucrezi în echipă şi ai spirit de observaţie, atunci Human Resources este locul ideal pentru tine!

Scopul departamentului este realizarea unei strânse legături între mediul business și ASCIG prin crearea și menținerea unui contact permanent cu toți partenerii noștii.

Pentru a ne atinge obiectivele, ne dezvoltăm continuu atât abliitățiile  de comunicare și negociere, cât și spritul diplomatic.

Un membru al departamentului de Sales & Partnerships are ocazia să învețe alături de o echipă motivată cum se face un research, cum se realizează comunicarea cu partenerii – atât prin mail, cât și la întâlniri-, cum trebuie integrate contractele în cadrul fiecărui proiect, cum se menține o relație profesională pe termen lung și  cum să își antreneze atenția la detalii.

În plus, în cadrul departamentului se realizează constant traininguri și workshopuri, atâț pe partea profesională (cum se face un research, cum se contactează, cum se menține un contact etc.), cât și pe partea de dezvoltare personală (comunicare, negociere, public speaking, diplomație etc. ).

Datorită tuturor acestor oportunități de dezvoltare, suntem conștienți că putem obține succesul prin muncă și seriozitate și, de aceea, ne dorim să vedem în fiecare zi o nouă șansă pentru a crea ceva minunat.

Dacă ești ambițios, plin de energie, descurcăreț și îți dorești să înveți alături de o echipă motivată și implicată, atunci, cu siguranță, locul tău este în cadrul echipei de Sales&Partnerships!