fbpx

Departamente

Design & IT

Design & IT este un departament care transformă oamenii, îi încurajează să se dezvolte și îi ajută să capete aptitudini noi. Este un loc primitor cu studenți creativi care au simțul umorului și sunt dornici de ieșiri în gașcă. La început, activitatea noastră poate părea grea și intimidantă, însă ajunge ușor să fie o pasiune pentru fiecare membru. Aici vei învăța să lucrezi în Photoshop, să gestionezi un website sau canal de youtube și ai șansa de a contribui la dezvoltarea imaginii asociației noastre. Dacă ești creativ, atent la detalii și dornic de a învăța, atunci te așteptăm la noi în departament.

DIT is how we do IT!

Educational

Dacă te-ai întrebat vreodată la cine să apelezi atunci când ai întrebări despre facultate sau demersurile studenției, atunci EDU este răspunsul. Scopul principal al departamentului este acela de a reprezenta studenții în universitate, de a se asigura că aceștia sunt informați și că drepturile lor sunt respectate, vocea auzită și problemele soluționate. Toate acestea se întâmplă prin intermediul mai multor inițiative precum: Ghidul Bobocului, Campanii de informare, How to Licență, How to Master, How to Practică, Treasure Hunt și alte activități ce au ca principal focus informarea corectă.

Dacă ești un student plin de entuziasm, dornic de a-ți reprezenta colegii, vrei să fii implicat constant și să îmbunătățești standardele în educație, te așteptăm în echipa EDU!

The greatest power stays in EDUcation!

Financial

Scopul departamentului este acela de a avea grijă de sănătatea financiară a asociației. Aici vei învăța să previzionezi și să realizezi un buget real, dar și să urmărești cheltuielile pe parcursul unui an pentru fiecare proiect și departament în parte.

De asemenea, vei afla cum se realizează un raport financiar și, de ce nu, vei reuși chiar tu să întocmești unul. Astfel, vei avea oportunitatea de a interacționa cu instituții publice în vederea unei bune desfășurări din punct de vedere juridic a asociației.

Dare to be FIN!

Fundraising

Ești o persoană determinată, responsabilă, care nu refuză niciodată o nouă provocare? Vrei să fii cu un pas mai aproape de mediul business? Atunci locul tău se află în departamentul Fundraising. Format dintr-o echipă muncitoare, pasionată și carismatică, departamentul are ca și obiectiv identificarea potențialilor parteneri în vederea atragerii resurselor financiare pentru a asigura bunul mers al proiectelor noastre.

Alătură-te nouă și vei avea oportunitatea de a descoperi etapele care stau la baza unui parteneriat de succes și cum se menține o relație profesională pe termen lung. De asemenea, te vei bucura de experiențe care te vor ajuta să faci încă un pas în dezvoltarea ta personală și care te vor pregăti pentru viitoarea carieră.

  We put FUN in FUNDRAISING!

Human Resources

Departamentul de Human Resources este format din oameni zâmbitori, muncitori și determinați să păstreze ceilalți membri din asociație motivați și implicați. Principalul scop al departamentului este dezvoltarea membrilor ASCIG, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. Ne ocupăm de recrutarea și integrarea lor în asociație, de valorificarea potențialului și de motivarea fiecăruia. Totodată, îi ajutăm să iasă din zona de confort și să lucreze în echipă. Departamentul le oferă membrilor experiențe care să-i provoace și care să le facă studenția memorabilă. Dacă ești o persoană empatică, deschisă și creativă căreia îi place să lucreze cu oamenii, locul tău este în departamentul nostru.

Have no fear, HR is here!

Public Relations

Ești o persoană creativă și pasionată de tot ceea ce înseamnă mediul online? Departamentul Public Relations este locul potrivit pentru tine. Aici este plin de oameni creativi, harnici, plini de energie, dornici de a descoperi noile tendințe și de a transpune activitatea ASCIG în platformele de social media. Scopul principal al departamentului este de a construi și a menține o imagine clară în ochii studenților, partenerilor, facultății asupra asociației, și a activităților pe care le desfășurăm..

Te așteptăm în echipa noastră pentru a avea oportunitatea de a-ți dezvolta pe de o parte latura creativă și abilitățile de comunicare, iar pe de altă parte latura practică ce ține de lucrul cu aplicații și programe precum Photoshop, Illustrator, dar și platforme cunoscute după cum urmează: TikTok, Instagram, LinkedIn, Facebook, dar și multe altele.

Promote PRecious moments!

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro