fbpx

Recrutarea reprezintă cel mai important și frumos eveniment, în cadrul căruia asociația muncește cu spor în căutarea unor studenți implicați și devotați sferei voluntariatului, dornici să aducă un plus de valoare mediului universitar.

Astfel, prin reprezentarea studenților de la facultatea sub a cărei egidă activăm și prin organizarea proiectelor marca ASCIG, contribuim împreună la dezvoltarea profesională și personală a fiecărui student.

Vrei să devii ASCIGian și nu știi cum?

Noi îți arătăm ce trebuie să faci în câțiva pași simpli!

Primul pas către o studenție de neuitat îl reprezintă completarea formularului de recrutare pe care îl poți găsi la noi pe site, dar și pe paginile ASCIG de Facebook sau Instagram.

Următorul pas este reprezentat de Assesment Center, aici vor avea loc întâlniri unde prin diverse activități vei înțelege mai bine cu ce se ocupă cele 6 departamente ( DIT, EDU, FIN, FR, HR, PR) și ne vei cunoaște mai bine.

Ultimul pas care te va duce mai aproape de destinație este interviul individual. Aici tot ce trebuie să faci este să fii tu, să ai încredere în forțele tale și să ne convingi că îți dorești cu adevărat să fii ASCIGian.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro