fbpx

Anul acesta, proiectul Oratorica ajunge la a 15-a ediție, îmbinând teme interesante și utile pentru studenți, precum Comunicare și Public speaking, Limbaj nonverbal, Inteligență emoțională, Influență și persuasiune, dar și Debate. În fiecare an, Oratorica contribuie la dezvoltarea abilităților de comunicare și public speaking ale studenților din mediul universitar, fiind o oportunitate pentru dezvoltarea personală și nu numai.

Pe parcursul a 3 săptămâni, prin intermediul training-urilor, participanții vor interacționa cu traineri și speakeri specializați de la care vor acumula baza teoretică necesară pentru se lansa în arta oratoriei. În plus, surprizele nu încetează să apară, cum ar fi invitații speciali, tombole și premii, dar și posibilitatea de a participa la un concurs ce oferă studenților șansa de a ieși din zona de confort și de a pune în aplicare toate cele învățate.

Dacă vrei să-ți depășești limitele și să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și public speaking, te așteptăm la Oratorica!

Perioada de desfășurare: 13 martie – 31 martie 2023

Larisa-Ciocodeica_PM-ORATORICA

Larisa Ciocodeica

Project Manager Oratorica 15th Edition

Larisa are 20 de ani și este studentă a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice București. Cu zâmbetul pe buze și hotărâtă să aibă o studenție de neuitat, ea a intrat în ASCIG cu o dorință puternică de a se dezvolta pe plan personal și de a face față unor provocări deosebite. Optimismul, ambiția, energia pozitivă și spiritul de echipă au determinat-o să-și dorească să evolueze în cadrul asociației.

Odată ce a participat la mai multe proiecte în primul an de activitate, a venit momentul ca Larisa să coordoneze cea de a 15-a ediție a proiectului Oratorica.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro