Comunicare și Public speaking, Limbaj nonverbal, Inteligență emoțională, Influență și persuasiune sunt temele abordate în cadrul proiectului Oratorica, proiect ajuns la a 13-a sa ediție. An de an, acesta contribuie la dezvoltarea abilităților de comunicare și public speaking ale studenților din mediul universitar, fiind o rampă de lansare în arta oratoriei.
În cadrul celor 3 săptămâni, prin intermediul trainingurilor, participanții vor avea ocazia de a interacționa cu traineri și speakeri specializați de la care vor acumula baza teoretică necesară, urmând ca în cadrul webinariilor să pună în practică cele învățate. În plus, vor avea parte de multe alte surprize precum invitați speciali, tombole și premii, dar și posibilitatea de a participa la un concurs ce le oferă șansa de a ieși din zona de confort.
Dacă vrei să-ți depășești limitele și să-ți dezvolți abilităților de comunicare și public speaking, te așteptăm la Oratorica!
Perioada de desfășurare: 15 martie – 4 aprilie 2021

Andreea are 22 de ani și este studenta programului de masterat „Managementul Resurselor Umane” din cadrul facultății de Management, ASE.

Fiind o persoană responsabilă, organizată și dornică de noi provocări, a decis să coordoneze proiectul Oratorica, proiect care a determinat-o să se înscrie în asociație. Este convinsă că orice lucru se învață prin exercițiu și că dezvoltarea nu vine așteptând, ci acționând. Pentru a deveni bun la ceva, trebuie să începi de undeva, iar pentru cei care vor să-și dezvolte vorbitul în public, Oratorica poate fi rampa de lansare în această călătorie spre reflectoare.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro