fbpx

Comunicare și Public speaking, Limbaj nonverbal, Inteligență emoțională, Influență și persuasiune sunt temele abordate în cadrul proiectului Oratorica, proiect ajuns la a 13-a sa ediție. An de an, acesta contribuie la dezvoltarea abilităților de comunicare și public speaking ale studenților din mediul universitar, fiind o rampă de lansare în arta oratoriei.
În cadrul celor 3 săptămâni, prin intermediul trainingurilor, participanții vor avea ocazia de a interacționa cu traineri și speakeri specializați de la care vor acumula baza teoretică necesară, urmând ca în cadrul webinariilor să pună în practică cele învățate. În plus, vor avea parte de multe alte surprize precum invitați speciali, tombole și premii, dar și posibilitatea de a participa la un concurs ce le oferă șansa de a ieși din zona de confort.
Dacă vrei să-ți depășești limitele și să-ți dezvolți abilităților de comunicare și public speaking, te așteptăm la Oratorica!
Perioada de desfășurare: 15 martie – 4 aprilie 2021

Liviana are 20 de ani și este studentă a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice București. Cu zâmbetul pe buze și hotărâtă să aibă o studenție de neuitat, ea a intrat în ASCIG cu o dorință puternică de a se dezvolta pe plan personal și de a face față unor provocări deosebite. Optimismul, ambiția, energia pozitivă și spiritul de echipă au determinat-o să-și dorească să evolueze în cadrul asociației. 

Odată ce a participat la mai multe proiecte în primul an de activitate, a venit momentul ca Liviana să coordoneze cea de a 14-a ediție a proiectului Oratorica.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro