fbpx

Stagiul de Practică

Ce spun practicanții?

Stagiul de Practică reprezintă un proiect aflat deja la a IV-a ediție, adresându-se studenților din anul II la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune. Aceștia vor avea ocazia de a interacționa cu membrii asociației și vor putea să se implice în diverse activități care îi vor ajuta să înțeleagă mai bine lumea financiară. Vom explora împreună aspecte precum contabilitatea, auditul, taxele și informatica, oferind o experiență completă și practică în domeniu. Prin participarea la această activitate, disciplina obligatorie din semestrul II al anului II de facultate, respectiv “Practică de specialitate”, va fi echivalată.

 

“Am ales Stagiul de Practică organizat de ASCIG din dorința de a învăța multe lucruri ce îmi vor fi de folos în viitoarea mea carieră. Prin intermediul acestuia, am cunoscut oameni cu suflet frumos, care au trecut și ei prin ce trecem noi, studenții, oferindu-ne tot ce au știut ei mai bine.”

~ Student practicant ediția 2

WhatsApp Image 2024-01-04 at 17.30.34

Cristiana Dumitru

Project Manager Stagiul de Practică a 4-a Ediție

Cristiana, în vârstă de 20 de ani și studentă în anul III al Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București, este o personalitate orientată către dezvoltare. Ea și-a câștigat încrederea celor din jur prin siguranța în ceea ce face și profesionalismul de care dă dovadă, fiind întotdeauna deschisă să învețe lucruri noi.

A decis să candideze pentru postul de Project Manager în cadrul celei de-a 4-a ediții a proiectului Stagiul de Practică, fiind motivată de pasiunea pentru domeniul financiar și dorința de a sprijini persoanele interesate în obținerea celor mai bune informații.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro