fbpx

Practical Accounting Days, cu o notorietate de peste 16 ani,  este proiectul care de-a lungul anilor, a oferit studenților din cadrul Academiei de Studii Economice oportunitatea de a interacționa cu reprezentanții marilor companii ale mediului business. Acesta este al patrulea an în care proiectul se desfășoară pe două ediții, înglobând principalele aspecte legate de cariera tinerilor studenți.
Ediția de toamnă a proiectului se adresează studenților de la CIG, REI și FABBV din anul II, ciclul licență, fiind un real sprijin în facilitarea accesului lor către cel mai potrivit loc de practică în cadrul unor companii de succes.
În ediția de primăvară, studenții Academiei de Studii Economice au ocazia de a interacționa în mod direct cu reprezentanții companiilor naționale și multinaționale, de a experimenta modul de lucru din cadrul acestora, dar și de a cunoaște ce presupune o carieră în domeniul economic.
Structura proiectului cuprinde webinarii și conferințe, prin intermediul cărora studenților li se oferă posibilitatea de a-și pune în aplicare cunoștințele teoretice învățate la facultate. De asemenea, vor deprinde noi skill-uri, dezvolta abilități și vor învăța să lucreze în echipă într-un mediu de lucru profesionist.
Dacă vrei să afli noutăți din mediul business, Practical Accounting Days este alegerea.
Perioada de desfășurare: 15-26 martie

Ca orice inițiativă marca ASCIG, și proiectul PAD, a pornit de la o nevoie, aceea de a aduce mediul privat mai aproape de studenți.

Studentă în anul III la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Teodora este o persoană ambițioasă, empatică și organizată, însă aceasta se remarcă prin dorința ei de a duce la cel mai înalt nivel tot ce își propune.

Fiind membră în echipa de organizare a proiectelor, Teodora a descoperit că un mod minunat de a te dezvolta este ajutându-i pe alții. Astfel, a decis să coordoneze cea de a 17-a ediție a proiectului PAD, prin care va putea sprijini studenții în găsirea unui loc de practică potrivit pentru aceștia.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro