Practical Accounting Days, cu o notorietate de peste 16 ani,  este proiectul care de-a lungul anilor, a oferit studenților din cadrul Academiei de Studii Economice oportunitatea de a interacționa cu reprezentanții marilor companii ale mediului business. Acesta este al patrulea an în care proiectul se desfășoară pe două ediții, înglobând principalele aspecte legate de cariera tinerilor studenți.
Ediția de toamnă a proiectului se adresează studenților de la CIG, REI și FABBV din anul II, ciclul licență, fiind un real sprijin în facilitarea accesului lor către cel mai potrivit loc de practică în cadrul unor companii de succes.
În ediția de primăvară, studenții Academiei de Studii Economice au ocazia de a interacționa în mod direct cu reprezentanții companiilor naționale și multinaționale, de a experimenta modul de lucru din cadrul acestora, dar și de a cunoaște ce presupune o carieră în domeniul economic.
Structura proiectului cuprinde webinarii și conferințe, prin intermediul cărora studenților li se oferă posibilitatea de a-și pune în aplicare cunoștințele teoretice învățate la facultate. De asemenea, vor deprinde noi skill-uri, dezvolta abilități și vor învăța să lucreze în echipă într-un mediu de lucru profesionist.
Dacă vrei să afli noutăți din mediul business, Practical Accounting Days este alegerea.
Perioada de desfășurare: 15-26 martie

Ca orice inițiativă marca ASCIG, și proiectul PAD, a pornit de la o nevoie, aceea de a aduce mediul privat mai aproape de studenți.

Studentă în primul an la programul de studii de masterat Managementul Resurselor Umane din cadrul Academiei de Studii Economice, Ramona Gherman, este o fire ambițioasă, curajoasă, cu un spirit de lider bine dezvoltat, însă cea mai însemnată calitate a sa este creativitatea, reușind să găsească soluții pentru orice problemă întâlnită.
Parcursul său în ASCIG este unul recamarcabil întrucât a reușit întotdeauna să se autodepășească și să aibă cele mai bune rezultate.
Ea a decis să vină în sprijinul studenților din ASE prin coordonarea ediției din acest an a proiectului PAD.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro