Practical Accounting Days, cu o notorietate de peste 15 ani,  este proiectul care de-a lungul anilor, a oferit studenților din cadrul Academiei de Studii Economice oportunitatea de a interacționa cu reprezentanții marilor companii ale mediului business. Acesta este al treilea an în care proiectul se desfășoară pe două ediții, înglobând principalele aspecte legate de cariera tinerilor studenți.

Ediția de toamnă a proiectului se adresează studenților de la CIG, REI și FABBV din anul II, ciclul licență, fiind un real sprijin în facilitarea accesului lor către cel mai potrivit loc de practică în cadrul unor companii de succes.

În ediția de primăvară, studenții Academiei de Studii Economice au ocazia de a interacționa în mod direct cu reprezentanții companiilor naționale și multinaționale, de a experimenta modul de lucru din cadrul acestora, dar și de a cunoaște ce presupune o carieră în domeniul economic.

Structura proiectului cuprinde workshopuri și conferințe, prin intermediul cărora studenților li se oferă posibilitatea de a-și pune în aplicare cunoștințele teoretice învățate la facultate. De asemenea, vor deprinde noi skill-uri, dezvolta abilități și vor învăța să lucreze în echipă într-un mediu de lucru profesionist.

Dacă vrei să afli noutăți din mediul business, Practical Accounting Days este alegerea.

Perioada de desfășurare: conferință – 9 noiembrie, webinar – 12 noiembrie

Ca orice inițiativă marca ASCIG, și proiectul PAD, a pornit de la o nevoie, aceea de a aduce mediul privat mai aproape de studenți.

Studentă în anul III la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune în engleză, Ruxandra Ioniță, membru activ în cadrul ASCIG, a decis să coordoneze anul acesta ediția de toamnă a proiectului PAD. Fiind o persoană implicată, responsabilă și punând multă pasiune în ceea ce întreprinde, s-a integrat perfect alături de colegii din departament, respectiv asociație.

În urma participării la acest proiect, ea a descoperit o nouă pasiune, cea pentru mediul business, iar anul acesta prin coordonarea proiectului și-a propus să creeze momente de neuitat alături de echipa de organizare, ajutând studenții de anul II să-și găsească mai ușor stagii de practică.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro