fbpx

Practical Accounting Days creează de peste 16 ani o punte de legătură între studenții din cadrul Academiei de Studii Economice din București și reprezentanții marilor companii din mediul business.

Ediția de toamnă vine în ajutorul studenților de anul II din cadrul facultăților CIG, REI și FABBV, oferindu-le oportunitatea de a-și găsi un loc de practică la cele mai importante companii din domeniul financiar-contabil.

Scopul ediției de primăvară este de a ajuta studenții Academiei de Studii Economice din București și studenții facultății FAIMA din cadrul Universității Politehnica București să acumuleze informațiile necesare unei viitoare cariere în domeniul economic, dar și de a-și găsi un job în cadrul companiilor de succes.

Ca și desfășurare, proiectul este delimitat în conferință și webinarii susținute de companii, unde participanții vor avea posibilitatea de a-și pune în aplicare cunoștințele teoretice învățate la facultate, dar și de a dobândi noi competențe.

Ca orice inițiativă marca ASCIG, și proiectul PAD, a pornit de la o nevoie, aceea de a aduce mediul privat mai aproape de studenți.

Studentă în anul III la Facultatea de Cibernetică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Ana-Maria este o persoană plină de viață, empatică, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să ducă la sfârșit orice provocare.

Datorită departamentului Fundraising și modul în care acesta a dezvoltat-o, Ana și-a propus să ducă la un alt nivel experiența sa în cadrul asociației, investind în oameni. Astfel, a decis să coordoneze cea de-a 17-a ediție de primăvară a proiectului PAD, prin care va putea sprijini studenții în găsirea unui loc de muncă.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro