fbpx

Practical Accounting Days creează de peste 18 ani o punte de legătură între studenții din cadrul Academiei de Studii Economice din București și reprezentanții marilor companii din mediul business.

Ediția de toamnă vine în ajutorul studenților de anul II din cadrul facultăților CIG, REI și FABBV, oferindu-le oportunitatea de a-și găsi un loc de practică la cele mai importante companii din domeniul financiar-contabil.

Scopul ediției de primăvară este de a ajuta studenții Academiei de Studii Economice din București să acumuleze informațiile necesare unei viitoare cariere în domeniul economic, dar și de a-și găsi un job în cadrul companiilor de succes.

Ca și desfășurare, proiectul este delimitat în conferință și webinarii susținute de companii, unde participanții vor avea posibilitatea de a-și pune în aplicare cunoștințele teoretice învățate la facultate, dar și de a dobândi noi competențe.

Ca orice inițiativă marca ASCIG, și proiectul PAD, a pornit de la o nevoie, aceea de a aduce mediul privat mai aproape de studenți.

maria site

Maria Spînu

Project Manager Practical Accounting Days 18th Spring Edition

Maria are 20 de ani și este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Maria este o persoană organizată și dornică să se dezvolte personal și profesional, de aceea nu spune “Nu” provocărilor și duce la final orice își propune.

Prin implicarea în departamentul Financial, Maria și-a dezvoltat abilități organizatorice și de lucru în echipă, dar și abilități tehnice din domeniul juridico-financiar. Pentru că și-a dorit să își dezvolte mai mult soft skills, a decis să facă pasul de a coordona cea de-a 18-a ediție de primăvară a proiectului Practica Accounting Days, prin care va crea o punte de comunicare între studenți și angajatori.

Cristiana este alături de Maria în organizarea proiectului, fiind coordonatorul junior al ediției de primăvară. Ea este o persoană răbdătoare, empatică și pregătită pentru orice provocare.

Datorită implicării active în cadrul proiectelor și felul în care acestea au dezvoltat-o, a decis să împartă oamenilor experiențele căpătate până acum în asociație.

cristiana site

Cristiana  Mihalcea

Junior Project Manager Practical Accounting Days 18th Spring Edition

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro