fbpx

Practical Accounting Days creează de peste 18 ani o punte de legătură între studenții din cadrul Academiei de Studii Economice din București și reprezentanții marilor companii din mediul business.

Ediția de toamnă vine în ajutorul studenților de anul II din cadrul facultăților CIG, REI și FABBV, oferindu-le oportunitatea de a-și găsi un loc de practică la cele mai importante companii din domeniul financiar-contabil.

Scopul ediției de primăvară este de a ajuta studenții Academiei de Studii Economice din București să acumuleze informațiile necesare unei viitoare cariere în domeniul economic, dar și de a-și găsi un job în cadrul companiilor de succes.

Ca și desfășurare, proiectul este delimitat în conferință și webinarii susținute de companii, unde participanții vor avea posibilitatea de a-și pune în aplicare cunoștințele teoretice învățate la facultate, dar și de a dobândi noi competențe.

Ca orice inițiativă marca ASCIG, și proiectul PAD, a pornit de la o nevoie, aceea de a aduce mediul privat mai aproape de studenți.

Vlad-Petre_PM-PAD

Vlad Petre

Project Manager Practical Accounting Days 18th Edition

Vlad are 21 de ani și este student în anul III a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Vlad este o persoană plină de viață, empatică, curioasă, optimistă, gata să ducă la sfârșit orice provocare.

Datorită departamentului Human Resources și modul în care acesta l-a dezvoltat, Vlad și-a propus să ducă la un alt nivel experiența sa în cadrul asociației, investind în oameni. Astfel, a decis să coordoneze cea de-a 18-a ediție de toamnă a proiectului PAD, prin care va putea sprijini studenții în găsirea unui loc de practică.

Iuliana este mereu alături de Vlad în organizarea proiectului, fiind coordonatorul junior al ediției de toamnă. Ea este o persoană perseverentă, dornică de dezvoltare, energică și pregătită mereu pentru noi provocări. Datorită skill-urilor dobândite și amintirilor create, Iuliana a decis să se dezvolte și să ofere și ea mai departe ceea ce asociația i-a oferit.

Iuliana Ion_JUNIOR PAD

Iuliana Ion

Junior Project Manager Practical Accounting Days 18th Edition

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro