fbpx

Te-ai gândit vreodată să-ți începi propria afacere, dar nu ai știut de unde să pornești? Ți-ai dorit vreodată să îți dezvolți cunoștințele despre antreprenoriat într-un mod practic? Atunci proiectul smart. este pentru tine!

În cadrul workshopurilor, trainerii specializați îți oferă posibilitatea de a-ți însuși noi cunoștințe despre antreprenoriat.

Pe parcursul desfășurării proiectului, participanții vor fi împărțiți în echipe și vor înțelege care sunt etapele ce trebuie urmate în dezvoltarea unui business, construind un plan de afaceri. La final, fiecare echipă va prezenta planul de afacere, care va fi evaluat de o comisie de specialiști din domeniul antreprenoriatului.

Dacă ești creativ și deschis spre noi oportunități, următorul pas este înscrierea ta în proiect!

Perioada  de desfășurare: 21-22 noiembrie, 28-29 noiembrie

 

Alex are 21 de ani și este student în anul III, ciclul licență, la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Cu o dorință de dezvoltare continuă, el crede că mereu există un nou mod de a gândi, un nou subiect de învățat sau un nou proces care poate face munca mai distractivă și mai eficientă. Fiind pasionat de antreprenoriat și având un spirit de lider bine dezvoltat, acesta a ales să fie coordonatorul celei de-a 5-a ediții a proiectului smart.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro