fbpx

Anul acesta, proiectul Smart ajunge la a 8-a ediție!

Acest proiect este dedicat studenților ce doresc să-și dezvolte cunoștințele despre antreprenoriat și poate chiar să-și deschidă propria afacere.

În cadrul workshop-urilor, participanții vor fi împărțiți în echipe și vor înțelege care sunt etapele ce trebuie urmate în dezvoltarea unui business, construind un plan de afaceri cu ajutorul informațiilor acumulate de la traineri.

La final, fiecare echipă își va prezenta planul de afaceri, urmând ca acesta să fie evaluat de o comisie formată din specialiști în domeniul antreprenoriatului.

Temele proiectului din acest an sunt: Elaborarea unui plan de afaceri, Planificarea costurilor, Planificare strategică, Branding și Pitch-ul Afacerii.

Dacă deschiderea spre noi oportunități și creativitatea te definesc, atunci următorul pas este înscrierea ta în proiect.

Perioada de desfășurare este noiembrie 2023.

e4f6d128-8086-44ef-a3b8-e90d7c690a94

Marius Stoian

Project Manager Smart 8th Edition

Marius are 21 de ani și este student la programul de masterat al Facultății de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București. 

Marius este o persoană responsabilă și creativă, cu o dorință enormă de cunoaștere pentru domeniile ce îl pasionează. A decis să candideze pentru postul de Project Manager al celei de-a 8-a ediții a proiectului Smart din pasiunea sa pentru antreprenoriat și din dorința de a ajuta persoanele ce îi împărtășesc pasiunea să obțină cele mai bune informații.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro