fbpx

Ți-ai dorit vreodată să îți dezvolți cunoștințele despre antreprenoriat într-un mod practic? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să-ți începi propria afacere? Atunci proiectul smart. este pentru tine!

În cadrul workshopurilor, participanții vor fi împărțiți în echipe și vor înțelege care sunt etapele ce trebuie urmate în dezvoltarea unui business, construind un plan de afaceri cu ajutorul informațiilor acumulate de la traineri.

La final, fiecare echipă își va prezenta planul de afaceri, urmând ca acesta să fie evaluat de o comisie formată din specialiști în domeniul antreprenoriatului.

Temele proiectului din acest an sunt: Elaborarea unui plan de afaceri, Planificarea costurilor, Planificare strategică, Marketing și Business Intelligence.

Dacă deschiderea spre noi oportunități și creativitatea te definesc, atunci următorul pas este înscrierea ta în proiect.

Perioada  de desfășurare: 11-13 noiembrie și 19-20 noiembrie 2022

Ana Haimana_PM smart_

Ana Haimana

Project Manager smart. 7th Edition

Studentă în anul III la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Ana-Maria este o persoană optimistă, empatică, dornică de noi provocări și cu un mare spirit de responsabilitate.

Datorită implicării active în cadrul proiectelor și modului în care acestea au dezvoltat-o, Ana-Maria s-a gândit să-și ducă la următorul nivel experiența de student și în cadrul asociației. Astfel, a decis să coordoneze ediția 7 a proiectului smart., oferind studenților oportunitatea de a cunoaște mai multe despre domeniul antreprenoriatului.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro