fbpx

Te-ai gândit vreodată să-ți începi propria afacere, dar nu ai știut de unde să pornești? Ți-ai dorit vreodată să îți dezvolți cunoștințele despre antreprenoriat într-un mod practic? Atunci proiectul smart. este pentru tine!

În cadrul workshopurilor, trainerii specializați îți oferă posibilitatea de a-ți însuși noi cunoștințe despre antreprenoriat.

Pe parcursul desfășurării proiectului, participanții vor fi împărțiți în echipe și vor înțelege care sunt etapele ce trebuie urmate în dezvoltarea unui business, construind un plan de afaceri. La final, fiecare echipă va prezenta planul de afacere, care va fi evaluat de o comisie de specialiști din domeniul antreprenoriatului.

Dacă ești creativ și deschis spre noi oportunități, următorul pas este înscrierea ta în proiect!

Perioada  de desfășurare: 20-21 noiembrie, 27-28 noiembrie

Iustin are 21 de ani și este student al programului de masterat „Managementul Proiectelor de Dezvoltare Rurală și Regională” din cadrul Academiei de Studii Economice.

Făcând parte din echipa de organizare a proiectului, pasiunea acestuia pentru domeniul antreprenoriatului a crescut, acest lucru fiind un factor definitoriu, determinându-l să coordoneze ediția 6 a proiectului smart. Fiind o persoană hotărâtă, cu un spirit de leadership bine dezvoltat, capabil să facă față oricărei provocări, Iustin își propune să îmbine utilul cu plăcutul pentru a realiza o ediție de succes.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro