fbpx

Cazare

Moxa D

Adresa: Strada Mihail Moxa, Nr. 11
Complexul Moxa are în componență mai multe cămine, dintre care Moxa D este dedicat studenților și se află la 12 minute de mers pe jos până la Piața Romană.  Este încadrat la gradul I de confort, având baie în cameră și locuri pentru patru persoane, face parte din căminele mixte, iar în aceeași curte vei găsi Cantina Moxa, Cabinetul Medical și Cabinetul Stomatologic.

Belvedere Nou

Adresa: Strada Chibzuinței, Nr. 02
Complexul Belvedere Nou are în componență 3 cămine (A6, A7, A8) încadrate la gradul I de confort. Acestea dispun de sală de fitness în A7, cantină privată și spălătorie la parterul căminului A6. Camerele sunt de 4 persoane, dispunând de baie proprie, iar cele din A8 sunt dotate cu aer condiționat. De asemenea, căminul dispune de săli de lectură și bucătării pe fiecare palier. Căminul se află la 15 minute de stația de metrou Crângași.

Tei

Adresa: Bulevardul Lacul Tei, Nr. 116
Căminul Tei C1 se află foarte aproape de Lacul Tei, camerele sunt mixte, de 5 persoane ( confort I și II), fiecare având baie proprie. Căminul este dotat cu săli de lectură.

Belvedere Vechi 

Adresa: Strada Cristian Pascal
Complexul se află amplasat lângă Belvedere Nou. Acesta cuprinde căminele A1, A2, A3 și A4, oferind studenților camere de 3 locuri și fac parte din căminele cu gradul al II-lea de confort. În vreme ce A1 este cămin de băieți, A2, A3 și A4 sunt cămine de fete și au gradul de confort II, având baia la comun, amplasată pe hol.

Agronomie 

Adresa: Strada Mărăști, Nr. 59
Căminele C1 și C2 din Complexul Agronomie , dispun de săli de lectură si bucătărie, camerele au câte 4 locuri, iar baia este la comun, având gradul al II-lea de confort. Căminul C1 este de fete, iar căminul C2 de băieți.

Pentru a fi mereu informat cu privire la plata regiei, perioadele de redistribuiri sau alte informații, nu uitați să accesați site-ul www.cazare.ase.ro

De asemenea, dacă nu ai reușit să intri la unul dintre căminele de stat, poți sta la unul privat din București, acestea fiind:

West Gate Studios

ARCCA

Cămin Greenbuilding

Campus Est

Carpex

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro