fbpx

Parteneri

ACCA – Association of Chartered Certified Accountants – este cea mai mare asociatie contabila globala ca numar de membri si studenti. Cu peste 436.000 de studenti si aproximativ 170.000 de membri in 180 de tari, ACCA are o retea extinsa care cuprinde peste 91 de birouri si centre locale in intreaga lume, printre care si biroul deschis in Romania din martie 2006. ACCA este „cea mai apreciata calificare internationala de business” pentru ca are cei mai multi studenti si membri la nivel international, situandu-se printre primele locuri in preferintele angajatorilor.

Accenture este o companie internațională cu numeroase sedii în peste 120 de tari, cu mai mult de 700.000 angajați ce lucrează pentru clienți diverși în peste 40 de domenii.

Accenture România este unul dintre cei mai mari angajatori din IT și operațiuni inteligente de pe piața locală cu peste 4.000 de angajați. Clienții noștri activează într-o gamă variată de industrii, precum industria bancară și asigurări, telecomunicații, industria auto, retail, FMCG și energie.

În Accenture, te vei bucura de oportunități unice de învățare și dezvoltare, iți vei îmbunătăți abilitățile lingvistice, vei avea parte de țoață flexibilitatea din partea echipei pentru a-ți continua studiile și cunoaște oameni extraordinari care te vor ajuta pe tot parcursul profesional și care iți vor deveni prieteni.

Este în regulă dacă nu ai mai lucrat până acum. La Accenture vei avea parte de o mulțime de training-uri și de tot suportul echipei pentru a învăța tot ce e nevoie în noul tău rol.

Dacă eșți pregătit să-ți începi cariera și vorbeșți atât limba engleză, căt și o a doua limbă străînă, iți poți începe cariera în: Talent & HR, Sales & Customer Care, Finance & Accounting, BPS Services (Sourcing & Procurment, Supply Chain, Banking & Insurance, Network).

Găsește oportunitatea potrivita aici: https://accenture.ro/operationscareer

Work and Travel este un program initiat in anii ‘60 de Departamentul de Stat al Statelor Unite pentru studentii din intreaga lume care vor sa viziteze America in timpul vacantei de vara. Dar care nu vor doar sa faca poze si filmulete, ci ar vrea sa castige si niste bani. Cand vii la noi, poti sa fii sigur ca ai cele mai bune optiuni de lucru si cazare intr-una din destinatiile in care vrei sa ajungi. In primul rand, pentru ca suntem lideri de programe de schimb cultural si educational cu Statele Unite. Dar si pentru ca avem o lunga lista cu angajatori, de unde poti alege job-ul pe care vrei sa-l ai.Pana acum, am reusit sa trimitem cateva zeci de mii de studenti in SUA. Este o cifra care ne-a propulsat in topul celor mai mari companii de acest gen din Europa de Est.

BDO Romania este a cincea firma de audit si consultanta din tara, avand mai mult de 25 de ani de experienta in prestarea de servicii profesionale. Cu peste 200 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare, coordonate de 20 de parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale, oferim toata gama de servicii cerute de piata de audit si consultanta. “DE CE BDO?” Sunt multe motive, de la cele 1.500 de birouri din intreaga lume, la cei 73.800 de profesionisti care lucreaza in cadrul retelei sau varietatea clientilor pe care ii deservim din cele 162 de tari, dar ceea ce ne diferentiaza este angajamentul nostru de a oferi servicii exceptionale clientilor.

Bookster este o biblioteca moderna care revolutioneaza modul in care citim. Avem un model de afacere simplu: selectam cele mai bune carti din lume si le livram la biroul abonatilor nostri. Lucram cu peste 450 de companii din toata tara, cum ar fi: Banca Transilvania, ING, BRD, Orange, IBM, Danone, Ernst&Young, etc. si lista creste in fiecare saptamana. Suntem o echipa de antreprenori tineri, veseli si inspirati de o misiune comuna: sa ajutam oamenii sa isi descopere visele si sa le atinga. Ne dorim sa construim cel mai fain mediu de lucru din Romania: o companie moderna unde istetimea, creativitatea si profesionalismul se intalnesc cu antreprenoriatul, flexibilitatea si distractia. Un loc unde vii cu drag dimineata si pleci cu greu seara. Read’n’Roll!

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare.Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume.

Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am construit brandul sunt :

Jucatori de echipa: toti cei aproximativ 7.700 de angajati functionam ca un tot, ne sprijinim inititativele si colaboram eficient. Doar asa, putem sa crestem gradul de satisfactie al celor 2,2 milioane de clienti pe care ii avem.
Inovativi: zi de zi interactionam cu clientii nostri ca sa aflam cum prefera sa-si faca operatiunile sau cum planurile lor pot prinde viata cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grija ca oferta comerciala sa raspunda cat mai bine nevoilor si comportamentelor lor.
Adaptabili: avem forta necesara pentru a demonstra ca ne putem adapta si chiar reusi cu succes intr-un mediu de multe ori dificil, cu rigori si riscuri in permanenta schimbare. Ne intelegem meseria si o practicam cu responsabilitate.
Profesionisti: suntem diversi din punct de vedere al talentelor, al cunostintelor si al abilitatilor, ne prefectionam permanent si cautam sa ne respectam intotdeauna responsabilitatile fata de echipa in care lucram si clientii pe care ii servim.

Pe scurt:
– 4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup: responsabilitate, angajament, inovare, spirit de echipa.
– 7 competente unice pentru toti salariatii Grupului: orientare spre rezultate, orientare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contributie la strategie.

Contexpert este una dintre cele mai solide companii de pe piata romaneasca in aria serviciilor contabile, consultanta, salarizare si audit care si-a construit succesul crezand si investind in primul rand in oameni. Managerii companiei au credinta profunda ca oamenii sunt motorul oricarei afaceri de succes asa incat au facut din dezvoltarea resurselor umane din cadrul companiei una dintre politicile manageriale prioritare. In acest scop, conducerea sustine o atmosfera excelenta de comunicare in cadrul echipei, un mediu de lucru prietenos, o atitudine receptiva fata de dezvoltarea angajatilor si inovatia profesionala. De asemenea, managementul companiei noastre incurajeaza performanta profesionala, oferind in acest sens un mediu favorabil dezvoltarii unei cariere la cele mai inalte standarde profesionale, indiferent de nivelul de experienta cu care coechipierul nostru vine. Fie ca esti proaspat absolvent, fie ca esti un specialist cu background solid, daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu performant, in care atat provocarile si standardele profesionale cat si dezvoltarea personala sunt realitati ale fiecarei zile, iti poti gasi locul in echipa noastra, formata din peste 40 de profesionisti.

Construim împreună o cultură de business bazată pe experiența a peste 20 de ani de dezvoltare și acțiune a companiei Boscolo & Partners în Romania. Susținem împreună o activitate complexă, extrem de dinamică în domeniul serviciilor de consultanță, audit, fiscalitate și juridic. Crowe România creează mediul propice tuturor specialiștilor pentru dezvoltare profesională prin acordarea încrederii pentru nivelul de implicare dorit de fiecare în toate structurile companiei. Extindem posibilitățile fiecărui angajat prin expunerea la rețeaua profesională Crowe Global, oferind schimburi de experiență și training-uri interne periodice specifice. Accesul la informație și dezvoltare a fiecăruia dintre angajați este în permanență o prioritate date fiind complexitatea a numeroase proiecte și dinamica business-urilor cu care interacționăm. Oportunitățile profesionale încep aici!

De peste 20 de ani, Curtea Veche Publishing este unul dintre liderii pieței editoriale românești, având în portofoliu titluri de ficțiune și non-ficțiune. În 1998, editura a început prin publicarea literaturii de dezvoltare personală, o noutate necesară societății românești de atunci, aflată în tranziție. Colecția „Cărți Cheie” se impune și astăzi prin aparițiile editoriale relevante în ariile de business, literatură motivațională, educație financiară sau socială. Catalogul editurii s-a îmbogățit ulterior și prin colecții dedicate terapiei familiale și de cuplu, științe sociale și politice, psihologie, sănătate și nutriție, gastronomie, cărți pentru copii, dar și literatură contemporană românească și străină. Curtea Veche Publishing deține exclusivitate pentru publicarea în România a mai multor autori de succes, ale căror cărți s-au vândut în milioane de exemplare în toată lumea. Curtea Veche Publishing este de asemenea partenerul Casei Regale a României, publicând volume despre sau scrise de membrii Familie Regale.

Ce înseamnă să-ți auditezi viitoarea carieră? Să evaluezi dacă viitorul tău job îndeplinește toate criteriile care contează pentru tine. Ce înseamnă un job în audit la RADC | Deloitte? Să găsești toate aceste criterii bifate și să devii un expert în servicii internaționale de auditare. Aplică aici * RADCjobs.deloitte.com.

#AuditYourFutureJob #Deloitte #RADC

#job #jobopening #multinational #foreiglanguages #audit #studentjobs

Perspectivele și serviciile de calitate pe care le oferim contribuie la construirea încrederii în piețele de capital și în economia locala. Dezvoltăm lideri remarcabili, care îndeplinesc promisiunea noastră în rândul tuturor clienților și partenerilor noștri. În acest sens, jucăm un rol esențial în construirea unui mediu de business mai bun pentru angajații, clienții și comunitățile noastre. Daca esti un team player cu un vibe pozitiv, un nivel crescut de motivatie si ai dorinta de invatare, atunci esti EY. The future matters. And you future matters to us.

Fundaţia Calea Victoriei 2007 este o instituţie culturală independentă care organizează o mare varietate de cursuri şi evenimente interactive în domenii umaniste şi culturale, pentru tineri şi adulţi. De 12 ani inspirăm prin arte şi cultură şi susţinem tinerii talentaţi. Am reuşit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale şi am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători şi artişti s-au format ca lectori. Principalul obiectiv al fundaţiei este să ofere şansa tinerilor şi copiilor (cu sau fără mijloace materiale), elevi sau studenţi, de a participa gratuit la evenimentele şi cursurile fundaţiei în domenii de cultură generală. Ne dorim să oferim tinerilor o perspectivă nouă asupra unor teme esenţiale pentru educaţia lor, insuficient abordate şi susţinute de sistemul educativ actual.

Grant Thornton este o rețea de firme independente care oferă servicii de audit, consultanță fiscală și financiară, cu peste 62.000 de angajați și parteneri în peste 130 de țări cu un obiectiv comun, acela de a ajuta companiile să își împlinească obiectivele.

De peste 100 de ani, ajutăm organizațiile dinamice să își realizeze ambițiile strategice. Fie că este vorba despre creștere financiară, despre reglementări și managementul riscurilor, despre optimizarea operațională, ori despre realizarea așteptărilor tuturor celor interesați de societatea dumneavoastră, noi putem fi de ajutor.

Museum of Senses presupune o calatorie in care iti vei trezi simturile, descoperind din ce in ce mai mult. O calatorie la finalul careia o sa realizezi ca ai invatat lucruri noi si te-ai distrat de minune. Traieste o experienta de neimaginat intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice intr-un muzeu extraordinar. Un loc atat distractiv, cat si educativ, uimitor si totodata enigmatic, nefiresc si deopotriva rational. Lasa-te purtat intr-o calatorie plina de provocari pentru corp si minte. Vei putea afla mai multe despre perceptie, vibratii, atingere, creierul uman si stiinta. Observa si exploreaza ceea ce simti, dand un sens simturilor tale.

La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua, învățând secretele celor mai iscusite minți din întreaga companie. În plus, mediul nostru organizațional asigură un spectru foarte vast de experiențe și perspective, într-o gamă largă de profesii. Experiența ta în Nestlé poate acoperi mai multe branduri, diverse categorii de business sau chiar multiple țări datorită faptului că Nestlé nu este reprezentat doar de produsele și serviciile pe care le oferă, ci și de oamenii care asigură succesul acestora. Cu ambiție și dorința de a-ți depăși limitele, vei avea o multitudine de oportunități, însă adevărata realizare provine din șansele pe care le creezi tu însuți – prin ideile, pasiunea și competențele de care vei da dovadă.

Suntem aici pentru a le oferi clienților noștri puterea de a lua cu încredere decizii privind viitorul lor. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri și căutăm să le înțelegem întru-totul afacerea, strategiile și aspirațiile. Le oferim în fiecare zi expertiza noastră ce îmbină cunoștințele aplicate pe plan local cu experiența globală a rețelei noastre de profesioniști. Suntem de părere că membrii organizației noastre sunt ceea ce ne diferenţiază – de aceea, investim constant în ei, ajutându-i să-şi dezvolte continuu competenţele, atât din perspectivă locală, cât şi globală. Le oferim angajaților noştri experienţă relevantă, acces la cunoştinţele și expertiza partenerilor noștri seniori, și un mediu de lucru prietenos. Astfel, le punem la dispoziție toate elementele fundamentale de care au nevoie pentru a avea o carieră plină de satisfacții.

În practică, una dintre resursele cele mai valoroase ale companiei noastre este relaţia strânsă de colaborare pe care o avem cu clienții, relație ce se bazează pe înţelegere și apreciere reciprocă – ne străduim continuu să fim o parte esenţială a afacerilor clienţilor noştri. Tocmai de aceea, punem preț nu doar pe competență, ci și pe caracterul şi personalitatea oamenilor noștri.

Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Academiei de Studii Economice din București a fost înființată în anul 2017 în baza OM nr.3262/2017 și are ca misiune crearea unui mediu propice și a unui cadru complementar pentru susținerea și dezvoltarea spiritului antreprenorial al studenților ASE, de la toate ciclurile de învățământ, inclusiv în rândul propriilor absolvenți din ultimii trei ani. Prin acțiunile sale, Societatea Antreprenorială Studențească a Academiei de Studii Economice din București urmărește conștientizarea cu privire la oportunitățile antreprenoriale, angajarea pe cont propriu și promovarea unei atitudini pozitive față de cultura antreprenorială în rândul studenților.

TPA este una dintre cele mai importante companii de servicii fiscale, contabile și de audit din România și Europa Centrală și de Sud-Est. De la birourile noastre din București și Cluj-Napoca acoperim toate regiunile țării. Profitați la maxim de cunoștințele dvs. lucrând pentru o companie internațională care vă plasează în centru, într-un mediu de afaceri global. Veți descoperi un mediu de lucru incitant care vă va încuraja ambițiile de carieră, oferindu-vă în același timp independența de care aveți nevoie pentru a obține o creștere constantă.

Veți afla că realizarea profesională nu este doar un rezultat al muncii și dăruirii, ci înseamnă că aveți partenerul potrivit pentru a vă oferi sprijin și îndrumare. Veți avea ocazia să lucrați pentru clienții internaționali la proiecte complexe care vă provoacă să vă îmbunătățiți în fiecare zi.

Ca parte a strategiei noastre de dezvoltare pe termen lung, personalul nostru de audit și contabilitate este încurajat să obțină o calificare profesională recunoscută la nivel internațional în contabilitate (UK ACCA) pentru a spori înțelegerea lor privind Standardele Internaționale de Raportare Financiară și Standardele Internaționale de Audit.

Înființată în 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este una dintre cele mai mari companii românești care oferă servicii de contabilitate și consultanță în afaceri “one stop shop” datorită unei echipe calificată multidisciplinar, care însumează peste 100 de profesioniști. VTM s-a dezvoltat într-un ritm rapid pentru a răspunde nevoilor complexe ale unui portofoliu de peste 300 de clienţi ce activează în domenii diverse de activitate precum: uleiuri minerale, servicii IT, telecomunicaţii, construcţii, comerţ, cinematografie, servicii imobiliare, și multe altele. Suntem o echipă tânără, dinamică și ambițioasă, profesionalismul, amabilitatea și promptitudinea fiind atuurile noastre. Performanțele companiei și competitivitatea ei sunt strâns legate de calitatea oamenilor care formeaza echipa VTM. Fiecare dintre noi este pasionat de ceea ce face și ne străduim în mod constant să ne depășim limitele proprii. Împreună cultivăm simțul responsabilității, spiritul de echipă și respectul față de valorile organizaționale.

SoftOne Training Academy este cel mai avansat program de training din România, care îți oferă o experiență de învățare inedită și îți garantează un nivel avansat de cunoștințe în utilizarea și implementarea soluțiilor dezvoltate de SoftOne.

Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) a fost fondată în România, în anul 2011, ca centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania deservește peste 35 de țări și oferă o gamă largă de servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate: Finance & Accounting, Human Resources, Information Technology, Know Your Customer sau Compliance.

Centrul de servicii financiare al SG GSC, lansat în 2011, numără peste 450 de experți și specialiști care oferă suport pentru mai mult de 300 de entități-client. Echipa noastră acoperă activități precum:

  • contabilitate și raportare financiară (raportare de Grup în standardul IFRS, raportări legale și de reglementare, la care se adaugă activitățile permanente de supraveghere și setul mijloacelor de controale aferente);
  • accounts payables și travel & expenses, care se desfășoară cu echipe specializate în optimizarea tuturor activităților de tip procure-to-pay.

Pentru a furniza și optimiza constant serviciile, am creat o echipă de proiect capabilă să gestioneze proiecte off-shore end-to-end – de la definirea domeniului de activitate, recrutări calificate, activități de work-shadowing, derularea în paralel a proceselor, supervizarea comitetelor de coordonare cu toate părțile interesate și până la implementarea unor optimizări suplimentare post-proiect.

Descoperă mai multe despre noi și aplică la una dintre pozițiile vacante pe globalsolutioncentre.societegenerale.ro!

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro