fbpx

Parteneri

ACCA – Association of Chartered Certified Accountants – este cea mai mare asociație contabilă globală ca număr de membri și studenți. Cu peste 436.000 de studenți și aproximativ 170.000 de membri în 180 de țări, ACCA are o rețea extinsă care cuprinde peste 91 de birouri și centre locale în întreaga lume, printre care și biroul deschis în România din martie 2006.

ACCA este „cea mai apreciată calificare internațională de business” pentru că are cei mai mulți studenți și membri la nivel internațional, situându-se printre primele locuri în preferințele angajatorilor.

La nivel global, Accenture este o companie de servicii profesionale care ajută companii, guverne și alte organizații să își construiască nucleul digital, să își optimizeze operațiunile, să accelereze creșterea veniturilor și să îmbunătățească serviciile pentru cetățeni – creând rapid valoare tangibilă.

Suntem o companie axată pe talent și inovație, cu 738.000 de oameni care deservesc clienți din peste 120 de țări. Tehnologia se află în centrul schimbării de astăzi, iar noi suntem unul dintre liderii mondiali care contribuie la impulsionarea acestei schimbări, cu relații puternice în ecosistem.

Combinăm puterea noastră în domeniul tehnologiei cu o experiență de neegalat în industrii, expertiză funcțională și capacitate de livrare globală. Suntem capabili în mod unic să obținem rezultate tangibile datorită gamei noastre largi de servicii, soluții și active în domeniile Strategie și Consultanță, Tehnologie, Operațiuni, Industry X și Accenture Song.

În România, Accenture oferă o gamă largă de servicii şi soluţii în consultanţă, digital, tehnologie şi operaţiuni, în şase oraşe: Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Iaşi şi Braşov. Cei peste 4.000 de angajaţi de la nivel naţional deservesc companii care activează într-o gamă variată de industrii, precum industria bancară şi asigurări, telecomunicaţii, industria auto, retail, FMCG şi energie. Află mai multe despre companie aici.

Work and Travel este un program inițiat în anii ‘60 de Departamentul de Stat al Statelor Unite pentru studenții din întreaga lume care vor să viziteze America în timpul vacanței de vară. Dar care nu vor doar să facă poze și filmulețe, ci ar vrea să câștige și niște bani. Când vii la noi, poți să fii sigur că ai cele mai bune opțiuni de lucru și cazare într-una din destinațiile în care vrei să ajungi.

În primul rând, pentru că suntem lideri de programe de schimb cultural și educațional cu Statele Unite. Dar și pentru că avem o lungă lista cu angajatori, de unde poți alege job-ul pe care vrei să-l ai. Până acum, am reușit să trimitem câteva zeci de mii de studenți în SUA. Este o cifră care ne-a propulsat în topul celor mai mari companii de acest gen din Europa de Est.

BDO Romania este a cincea firma de audit și consultanță din țară, având mai mult de 25 de ani de experiență în prestarea de servicii profesionale. Cu peste 200 de profesioniști ce acționează în cadrul unor echipe multidisciplinare, coordonate de 20 de parteneri acreditați de organisme profesionale internaționale și locale, oferim toată gama de servicii cerute de piață de audit și consultanță.

“DE CE BDO?” Sunt multe motive, de la cele 1.500 de birouri din întreaga lume, la cei 73.800 de profesioniști care lucrează în cadrul rețelei sau varietatea clienților pe care îi deservim din cele 162 de țări, dar ceea ce ne diferențiază este angajamentul nostru de a oferi servicii excepționale clienților.

Mazars este o companie internațională prezentă în peste 95 de țări și teritorii din întreaga lume, care are scopul de a sprijini business-urile în fiecare etapă a dezvoltării lor. Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața din România și o echipă care depășește 350 de profesioniști, Mazars oferă servicii de audit, consultanță fiscală și financiară, contabilitate și salarizare externalizate și sustenabilitate, personalizate pentru nevoile fiecărui client.

De la înființarea din 1945, grija pentru oamenii și clienții noștri a fost și rămâne în continuare o prioritate. Acest lucru reprezintă ceea ce ne definește și ne diferențiază într-o piață competitivă, împreună cu valorile noastre, care nu numai că sunt fundamentul dezvoltării noastre istorice, ci și demonstrează angajamentul de a merge dincolo de ceea ce se așteaptă de la noi – în prezent şi în viitor.

Vino și scrie restul poveștii tale alături de noi – te așteaptă aici prieteni pe care încă nu i-ai cunoscut!

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de angajați în 76 de țări și 32 de milioane de clienți în întreaga lume.

Valorile prin care ne-am dobândit soliditatea și pe care ne-am construit brandul sunt:

Jucători de echipă: Toți cei aproximativ 7.700 de angajați funcționăm ca un tot, ne sprijinim inititativele și colaborăm eficient. Doar așa, putem să creștem gradul de satisfacție al celor 2,2 milioane de clienți pe care îi avem.
Inovativi: Zi de zi interacționăm cu clienții noștri ca să aflăm cum preferă să-și facă operațiunile sau cum planurile lor pot prinde viață cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grijă ca oferta comercială să răspundă cât mai bine nevoilor și comportamentelor lor.
Adaptabili: Avem forța necesară pentru a demonstra că ne putem adapta și chiar reuși cu succes într-un mediu de multe ori dificil, cu rigori și riscuri în permanentă schimbare. Ne înțelegem meseria și o practicăm cu responsabilitate.
Profesioniști: Suntem diverși din punct de vedere al talentelor, al cunoștințelor și al abilităților, ne perfecționăm permanent și căutăm să ne respectăm întotdeauna responsabilitățile față de echipa în care lucrăm și clienții pe care îi servim.

Pe scurt:
– 4 valori ce ne ghidează la nivel de grup: responsabilitate, angajament, inovare, spirit de echipă.
– 7 competențe unice pentru toți salariații Grupului: orientare spre rezultate, orientare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contribuție la strategie.

Contexpert este una dintre cele mai solide companii de pe piața românească în aria serviciilor contabile, consultanță, salarizare și audit care și-a construit succesul crezând și investind în primul rând în oameni. Managerii companiei au credință profundă că oamenii sunt motorul oricărei afaceri de succes, așa încât au făcut din dezvoltarea resurselor umane din cadrul companiei una dintre politicile manageriale prioritare.

În acest scop, conducerea susține o atmosferă excelență de comunicare în cadrul echipei, un mediu de lucru prietenos, o atitudine receptivă față de dezvoltarea angajaților și inovația profesională. De asemenea, managementul companiei noastre încurajează performanța profesională, oferind în acest sens un mediu favorabil dezvoltării unei cariere la cele mai înalte standarde profesionale, indiferent de nivelul de experiență cu care coechipierul nostru vine.

Fie că ești proaspăt absolvent, fie că ești un specialist cu background solid, dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu performant, în care atât provocările și standardele profesionale cât și dezvoltarea personală sunt realități ale fiecărei zile, îți poți găsi locul în echipa noastră, formată din peste 40 de profesioniști.

Despre noi

Crowe România este membră a Crowe, rețea globală de consultanță, audit și contabilitate, dezvoltată ca suport pentru companiile care își asumă angajamente transfrontaliere. Cotată în top 10 rețele de specialitate la nivel mondial, cu peste 33,000 de profesioniști grupați în 750 sedii, Crowe oferă expertiză detaliată și transparentă în peste 130 de țări din întreaga lume.

Parte a rețelei profesionale internaționale, compania are acces nelimitat la informații, asigurându-se astfel sprijinul și expertiza profesioniștilor din toată lumea în efortul de a găsi cele mai bune soluții pentru clienții săi. În calitate de membru independent al Crowe, compania activează în baza unui set comun de valori fundamentale, luându-și angajamentul de a oferi servicii impecabile, la standarde internaționale de calitate, pentru toți clienții, indiferent de locația lor.

Fiecare companie este consacrată ca lider în comunitatea sa de business prin intermediul personalului local. Astfel, Crowe oferă clienților o acoperire globală combinată cu expertiza locală, construind o reputație internațională în domeniul serviciilor de audit, taxe și servicii de consultanță.

De ce ești potrivit pentru noi?

Noi credem că la baza oricărei relații interumane stă încrederea. Tocmai de aceea, la Crowe Romania oamenii sunt nucleul companiei. Suntem competitivi și ne plac obiectivele de business, dar, în același timp, punem foarte mult accent pe dezvoltarea personală și știm să ne distrăm! Suntem foarte activi, participăm la conferințe din domeniu și investim în atingerea visurilor fiecărui membru al echipei. Te vom încuraja să devii și mai bun în tot ceea ce vei face și te vom încuraja să evoluezi alături de echipa noastră. Zi de zi, vei avea parte de o experienta care te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

Vrei să îți construiești o carieră de succes în domeniul financiar-contabil Completează-ți studiile universitare cu o calificare profesională, recunoscută la nivel internațional! Devino expert contabil și vei avea șansa de a-ți construi o carieră de succes într-un domeniu fit for future!

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) este singurul organism profesional care oferă șansa obținerii calificărilor profesionale de expert contabil și contabil autorizat. Alături de noi vei face parte dintr-o rețea internațională de specialiști în domeniul financiar-contabil, care decid strategii de business și soluții ce influențează radical evoluția economiei globale.

 

Alege profesia contabilă și vei fi în topul preferințelor angajatorilor!

Pentru mai multe informații, accesează www.ceccar.ro.

Ce înseamnă să-ți auditezi viitoarea carieră? Să evaluezi dacă viitorul tău job îndeplinește toate criteriile care contează pentru tine. Ce înseamnă un job în audit la RADC | Deloitte? Să găsești toate aceste criterii bifate și să devii un expert în servicii internaționale de auditare.

Aplică aici: RADCjobs.deloitte.com.

#AuditYourFutureJob #Deloitte #RADC #job #jobopening #multinational #foreiglanguages #audit #studentjobs

Perspectivele și serviciile de calitate pe care le oferim contribuie la construirea încrederii în piețele de capital și în economia locală. Dezvoltăm lideri remarcabili, care îndeplinesc promisiunea noastră în rândul tuturor clienților și partenerilor noștri. În acest sens, jucăm un rol esențial în construirea unui mediu de business mai bun pentru angajații, clienții și comunitățile noastre.

Dacă ești un team player cu un vibe pozitiv, un nivel crescut de motivație și ai dorința de învățare, atunci ești EY.

 

The future matters. And you future matters to us.

Fundaţia Calea Victoriei 2007 este o instituţie culturală independentă care organizează o mare varietate de cursuri şi evenimente interactive în domenii umaniste şi culturale, pentru tineri şi adulţi. De 12 ani inspirăm prin arte şi cultură şi susţinem tinerii talentaţi. Am reuşit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale şi am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători şi artişti s-au format ca lectori.

Principalul obiectiv al fundaţiei este să ofere şansa tinerilor şi copiilor (cu sau fără mijloace materiale), elevi sau studenţi, de a participa gratuit la evenimentele şi cursurile fundaţiei în domenii de cultură generală. Ne dorim să oferim tinerilor o perspectivă nouă asupra unor teme esenţiale pentru educaţia lor, insuficient abordate şi susţinute de sistemul educativ actual.

Grant Thornton este o rețea de firme independente care oferă servicii de audit, consultanță fiscală și financiară, cu peste 62.000 de angajați și parteneri în peste 130 de țări cu un obiectiv comun, acela de a ajuta companiile să își împlinească obiectivele.

De peste 100 de ani, ajutăm organizațiile dinamice să își realizeze ambițiile strategice. Fie că este vorba despre creștere financiară, despre reglementări și managementul riscurilor, despre optimizarea operațională, ori despre realizarea așteptărilor tuturor celor interesați de societatea dumneavoastră, noi putem fi de ajutor.

Museum of Senses presupune o călătorie în care îți vei trezi simțurile, descoperind din ce în ce mai mult. O călătorie la finalul căreia o să realizezi că ai învățat lucruri noi și te-ai distrat de minune. Trăiește o experiență de neimaginat într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice într-un muzeu extraordinar. Un loc atât distractiv, cât și educativ, uimitor și totodată enigmatic, nefiresc și deopotrivă rațional.

Lasă-te purtat într-o călătorie plină de provocări pentru corp și minte. Vei putea afla mai multe despre percepție, vibrații, atingere, creierul uman și știință. Observă și explorează ceea ce simți, dând un sens simțurilor tale.

La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua, învățând secretele celor mai iscusite minți din întreaga companie. În plus, mediul nostru organizațional asigură un spectru foarte vast de experiențe și perspective, într-o gamă largă de profesii. Experiența ta în Nestlé poate acoperi mai multe branduri, diverse categorii de business sau chiar multiple țări datorită faptului că Nestlé nu este reprezentat doar de produsele și serviciile pe care le oferă, ci și de oamenii care asigură succesul acestora. Cu ambiție și dorința de a-ți depăși limitele, vei avea o multitudine de oportunități, însă adevărata realizare provine din șansele pe care le creezi tu însuți – prin ideile, pasiunea și competențele de care vei da dovadă.

Suntem aici pentru a le oferi clienților noștri puterea de a lua cu încredere decizii privind viitorul lor. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri și căutăm să le înțelegem întru-totul afacerea, strategiile și aspirațiile. Le oferim în fiecare zi expertiza noastră ce îmbină cunoștințele aplicate pe plan local cu experiența globală a rețelei noastre de profesioniști. Suntem de părere că membrii organizației noastre sunt ceea ce ne diferenţiază – de aceea, investim constant în ei, ajutându-i să-şi dezvolte continuu competenţele, atât din perspectivă locală, cât şi globală. Le oferim angajaților noştri experienţă relevantă, acces la cunoştinţele și expertiza partenerilor noștri seniori, și un mediu de lucru prietenos. Astfel, le punem la dispoziție toate elementele fundamentale de care au nevoie pentru a avea o carieră plină de satisfacții.

În practică, una dintre resursele cele mai valoroase ale companiei noastre este relaţia strânsă de colaborare pe care o avem cu clienții, relație ce se bazează pe înţelegere și apreciere reciprocă – ne străduim continuu să fim o parte esenţială a afacerilor clienţilor noştri. Tocmai de aceea, punem preț nu doar pe competență, ci și pe caracterul şi personalitatea oamenilor noștri.

Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Academiei de Studii Economice din București a fost înființată în anul 2017 în baza OM nr.3262/2017 și are ca misiune crearea unui mediu propice și a unui cadru complementar pentru susținerea și dezvoltarea spiritului antreprenorial al studenților ASE, de la toate ciclurile de învățământ, inclusiv în rândul propriilor absolvenți din ultimii trei ani. Prin acțiunile sale, Societatea Antreprenorială Studențească a Academiei de Studii Economice din București urmărește conștientizarea cu privire la oportunitățile antreprenoriale, angajarea pe cont propriu și promovarea unei atitudini pozitive față de cultura antreprenorială în rândul studenților.

TPA este una dintre cele mai importante companii de servicii fiscale, contabile și de audit din România și Europa Centrală și de Sud-Est. De la birourile noastre din București și Cluj-Napoca acoperim toate regiunile țării. Profitați la maxim de cunoștințele dumneavoastră lucrând pentru o companie internațională care vă plasează în centru, într-un mediu de afaceri global. Veți descoperi un mediu de lucru incitant care vă va încuraja ambițiile de carieră, oferindu-vă în același timp independența de care aveți nevoie pentru a obține o creștere constantă.

Veți afla că realizarea profesională nu este doar un rezultat al muncii și dăruirii, ci înseamnă că aveți partenerul potrivit pentru a vă oferi sprijin și îndrumare. Veți avea ocazia să lucrați pentru clienții internaționali la proiecte complexe care vă provoacă să vă îmbunătățiți în fiecare zi.

Ca parte a strategiei noastre de dezvoltare pe termen lung, personalul nostru de audit și contabilitate este încurajat să obțină o calificare profesională recunoscută la nivel internațional în contabilitate (UK ACCA) pentru a spori înțelegerea lor privind Standardele Internaționale de Raportare Financiară și Standardele Internaționale de Audit.

Înființată în 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este una dintre cele mai mari companii românești care oferă servicii de contabilitate și consultanță în afaceri “one stop shop” datorită unei echipe calificată multidisciplinar, care însumează peste 100 de profesioniști. VTM s-a dezvoltat într-un ritm rapid pentru a răspunde nevoilor complexe ale unui portofoliu de peste 300 de clienţi ce activează în domenii diverse de activitate precum: uleiuri minerale, servicii IT, telecomunicaţii, construcţii, comerţ, cinematografie, servicii imobiliare, și multe altele.

Suntem o echipă tânără, dinamică și ambițioasă, profesionalismul, amabilitatea și promptitudinea fiind atuurile noastre. Performanțele companiei și competitivitatea ei sunt strâns legate de calitatea oamenilor care formeaza echipa VTM. Fiecare dintre noi este pasionat de ceea ce face și ne străduim în mod constant să ne depășim limitele proprii. Împreună cultivăm simțul responsabilității, spiritul de echipă și respectul față de valorile organizaționale.

SoftOne Training Academy este cel mai avansat program de training din România, care îți oferă o experiență de învățare inedită și îți garantează un nivel avansat de cunoștințe în utilizarea și implementarea soluțiilor dezvoltate de SoftOne.

Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) a fost fondată în România, în anul 2011, ca centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania deservește peste 35 de țări și oferă o gamă largă de servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate: Finance & Accounting, Human Resources, Information Technology, Know Your Customer sau Compliance.

Centrul de servicii financiare al SG GSC, lansat în 2011, numără 500 de experți și specialiști care oferă suport pentru mai mult de 300 de entități-client. Echipa noastră acoperă activități precum:

  • contabilitate și raportare financiară (contabilitate generala, raportare de Grup în standardele IFRS, raportări legale locale, la care se adaugă activitățile permanente de supraveghere și setul mijloacelor de controale aferente);
  • activități tip Procure-to-Pay (achiziții, procesare şi plata facturilor, managementul cheltuielilor de călătorie, managementul riscului la plațile terților sau facturărilor intra-grup)
  • managementul performanței financiare (construirea bugetului şi a previziunilor, analizarea și contribuția la dezvoltarea planurilor strategice pentru atingerea obiectivelor financiare)
  • raportări reglementare (raportări EBA și raportari reglementare locale care acoperă o gamă largă de rapoarte financiare, de risc (FINREP, COREP, Pilonul 3, STE, …) și ESG (raportare de mediu, socială, guvernanță) pentru diferite autorități de reglementare europene).

Pentru a ne optimiza constant serviciile, am creat un departament transversal dedicat care să acopere managementul proiectelor și managementul datelor.

 

Descoperă mai multe despre noi și aplică la una dintre pozițiile vacante pe globalsolutioncentre.societegenerale.ro!

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro