fbpx

SOFTONE lansează a doua sesiune din cadrul SoftOne Training Academy în România. Initiativa  companiei pentru educarea forței de muncă la nivel local urmărește să ofere studenților un nivel înalt de training și specializare, astfel încât să obțină un loc de muncă într-unul dintre cele 10 joburi disponibile în cadrul rețelei de parteneri SoftOne, formată din peste 40 de companii software.  

SoftOne Training Academy se adresează tuturor candidaților care își doresc să obțină sau să aprofundeze cunoștințele în utilizarea și implementarea cu succes a aplicațiilor Soft1, cu scopul de a activa în industria ERP, una dintre industriile cu cel mai mare potential de creștere din România. Odată cu finalizarea programului de training, studenții vor putea obține certificările pentru a deveni Consultanți Soft1 ERP și pentru a se angaja în rețeaua de parteneri SoftOne.

A doua sesiune de cursuri SoftOne Training Academy vor avea loc în perioada noiembrie-decembrie 2022, acestea fiind organizate sub formă de webinarii online pentru a ajuta studenții să obțină toate cunoștințele și abilitățile de care au nevoie în gestionarea cu succes a aplicațiilor Soft1. Programul de training va fi susținut de specialiști cu peste 8 ani de experiență în ecosistemul SoftOne.

SoftOne România, unul dintre angajatorii de top din industria IT, este prezentă pe piața locală de peste 8 ani. Grupul SoftOne are peste 400 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri și 4000 de Consultanți Soft1 ERP, ce deservesc peste 60.000 de clienți activi în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România). Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro