fbpx

Bună, dragilor!

Acum că sesiunea s-a terminat, cu note cât mai bune sper, și cu rezultatele așteptate de fiecare, avem în fața noastră o vacanță binemeritată, în care ne putem relaxa cum ne place, un timp doar al nostru în care avem ocazia de a reflecta puțin la ce mai avem de făcut. Și cum îmi place mie să spun în micile momente de meditație, dezvoltarea noastră nu se încheie niciodată. În cazul în care simțiți că doriți să vă valorificați studenția, să deprindeți skill-uri noi, să întâlniți oameni care să vă devină inspirație, atunci vă invit să citiți în continuare acest articol.

Află ce proiect ți se potrivește!

ORATORICA – Te-ai întrebat vreodată ce ai face dacă ai avea de susținut o prezentare în fața unui public numeros? Cum ai capta atenția? Ce ai putea spune despre tine în doar câteva minute? Dacă te-am pus pe gânduri, iar întrebările tale caută răspuns, atunci Oratorica este soluția. Într-o lume în care vorbitul în public este esențial, Oratorica își propune să dezvolte în participanții săi elementele de bază pentru a deveni buni speakeri.

Proiectul, ajuns acum la a 10-a ediție, oferă studenților oportunitatea de a avea acces la informațiile oferite de cei mai cunoscuți traineri în domeniul comunicării, orientându-se atât pe latura practică prin scurte discursuri susținute în fața altor studenți, cât și pe latura conceptuală prin teorii susținute de către trainerii invitați. Începând cu luna martie, timp de 5 săptămâni, cei 150 de participanți au ocazia să descopere cele mai interesante aspecte referitoare la limbajul non-verbalinteligența emoțională sau la modul în care influența și persuasiunea pot aduce succesul unei prezentări.

Află și tu prin Oratorica cum emoțiile tale se pot transforma într-o prezentare de success, cum limbajul non-verbal poate influența publicul mai mult decât ceea ce prezinți sau cum un discurs de 3 minute poate deveni povestea ta!

PRACTICAL ACCOUNTING DAYS –Ți s-a întâmplat să te întrebi ce direcție trebuie să urmezi pentru a avea o carieră de succes, dar nu ai știut de unde sau cum să începi? Oare care este primul pas? Pentru mulți dintre studenți Practical Accounting Days a fost primul pas.

Pentru că oamenii sunt cei care aduc succesul oricarei organizații, însă începutul unei cariere poate fi uneori dificil, am venit în ajutorul studenților cu un proiect ce are ca scop facilitarea accesului acestora la mediul business.

Din aprilie 2005, aducem împreună studenții și companiile în cadrul workshop-urilor susținute la sediile acestora. Temele workshop-urilor sunt alese de fiecare companie, predominante fiind până acum cele din domeniul contabilității, auditului și taxelor, fără a exista însă o limitare a domeniilor ce pot fi abordate.

Ediția 13 a proiectului este una norocoasă aducând odată cu ea și o temă nouă, marketingul.

Participă și tu la proiect și află care sunt abilitățile și competențele căutate de angajatorii din domeniu, cum arată mediul de lucru din companiile naționale și multinaționale și ce presupune o carieră în domeniile vizate de acestea. În plus, în cadrul workshop-urilor, ce au de cele mai multe ori o orientare practică, poți dezvolta o serie de competențe și poți lua contact direct cu persoane din managementul companiilor!

COLOR – Te-ai săturat de monotonia de la facultate și te întrebi oare cum vei aplica practic lucrurile învățate? Te afli încă la granița dintre personal și profesional? Nicio problemă, noi îți COLORăm viitorul!

Într-un cotidian în care facultatea își pune amprenta pe partea teoretică, proiectul își propune să contribuie la dezvoltarea personală și profesională a studenților din Centrul Universitar București, abordând și o parte practică.

În luna aprilie, peste 100 de studenți au ocazia să participe la workshop-uri pe teme precum: orientare profesională, stabilirea scopurilor, lucru în echipă, branding personal, managementul timpului, comunicare în afaceri și management financiar.

Prin contactul pe care îl au atât cu cei mai buni traineri din domeniu, cât și cu invitații speciali, studenții pot învăța concepte extrem de importante pe care le pot utiliza în viața de zi cu zi și care îi dezvoltă pentru un viitor job. În plus, cei mai norocoși dintre participanți pleacă acasă cu premii care le COLORează ziua.

Participă și tu la workshopurile oferite în cadrul proiectului pentru a deprinde noi abilități și pentru a-ți șlefui fiecare calitate! În cadrul acestora sunt dezvoltate capacitatea de a lucra în echipă, de a-ți stabili prioritățile, descoperi cum să-ți organizezi timpul cât mai eficient și care sunt instrumentele de care te poți folosi; totodată îți dai seama spre ce carieră te poți îndrepta, punând accentul pe ceea ce te face unic.

Și, așa cum spune titlul articolului, “Every project starts with a story!”, o poveste în care afli lucruri noi, te descoperi pe tine, dar în care pășești întotdeauna înconjurat de oameni minunați.

Iar pentru a retrăi experiența cuprinsă într-o poveste, la finalul proiectelor te invităm să petrecem în stil mare la Ziua ASCIG – 16 ani de când ne spunem și ne reînnoim poveștile alături de tine.

Articol redactat de Ioana Țanea

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro