Scop: Pentru că oamenii sunt cei care aduc succesul oricarei organizații, însă începutul unei cariere poate fi uneori dificil, am venit în ajutorul studenților cu un proiect ce are ca scop facilitarea accesului acestora la mediul business.

Scurtă descriere: Din 2005, în aprilie, aducem împreună studenții și companiile în cadrul workshop-urilor susținute la sediile acestora. Temele workshop-urilor sunt alese de fiecare companie, predominante fiind până acum cele din domeniul contabilității, auditului și taxelor, fără a exista însă o limitare a domeniilor ce pot fi abordate.

Beneficii ale studenților: Prin participarea la proiect studenții pot afla care sunt abilitățile și competențele căutate de angajatorii din domeniu, cum arată mediul de lucru din companiile naționale și multinaționale și ce presupune o carieră în domeniul contabilității, auditului sau a consultanței fiscale. În plus, în cadrul workshop-urilor, ce au de cele mai multe ori o orientare practică. studenții își pot dezvolta o serie de competențe în domeniu și pot lua contact direct cu persoane din managementul companiilor.

Partenerii ultimei ediții: Cea de-a doisprezecea ediție de PAD a adus alături de studenți companii precum: ACCA, Accenture, Ariston, BDO, BRD, Contexpert, Crowe Horwath, Deloitte, EY, Finexpert, Genpact, Process Solution

Informații în curs de actualizare.

PAD 10th Edition

Build your future!

În cea de-a 10-a ediţie, ne-am dorit să ajutăm studenţii să îşi construiască un viitor frumos în domeniul financiar-contabil.

Alături de noi au fost şi partenerii care ne-au sprijinit pe tot parcursul proiectului: ACCA, Accenture, BDO, Boscolo&Partners, Chronax, Contexpert, Deloitte, E&Y, Finexpert, KPMG, Mazars, Process Solutions, TMF Group, TPA Horwarth şi V&TM.

PAD 9th Edition

Lift your career!

Dorinţa, pasiunea şi încrederea cã putem ajuta studenţii ne-au facut sã organizãm şi cea de-a 9a ediţie PAD.

Cu peste 280 studenţi, 5 teme alese cu mare grijã: contabilitate, audit, taxe, hr, outsourcing şi sprijinul partenerilor noştri: Accenture, Mazars, McDonald’s, TMF, TPA Horwath, V&TM, Finexpert, Process Solutions, ACCA, Ernst & Young, Deloitte, Contexpert, Pad 9th Edition s-a dovedit un real succes!

 

PAD 8th Edition

Test your potential!

Dorinta de a aduce un suflu nou proiectului dar si de a ne extinde si a diversifica proiectul ne-au facut sa ne punem serios pe treaba pentru a realiza o noua editie PAD de succes.

Anul acesta ne-am extins domeniul si temele,aducand in centru studentilor,pe langa temele traditionale:audit,contabilitate,taxe, si altele cum ar fi: HR,legal,outsourcing,avand un foarte mare succes! Tot in acest an am reunit cele mai multe din firmele in domeniu,pe langa partenerii pereni, alaturanduni-se: Adevaris, CRG Nexia, Finexpert, Genpact,Mirus, Rodl, VTM.

PAD 7th Edition

Steal the lead in your career!

Iata ca pasiunea si daruirea pentru ceea ce facem ne-au condus si in anul 2012 spre editia cu numarul 7, spre ceea ce avea sa fie Practical Accounting Days 7th Edition.

De data aceasta, pe langa parteneri de traditie precum Contexpert, Deloitte, Mazars, Process Solutions, Soters&Partners, Tpa Horwath, ni s-au alaturat Ernst&Young, totul concretizandu-se intr-o frumoasa colaborare.

PAD 6th Edition

Find your place!

In primavara anului 2011, ASCIG a avut din nou dorinta de a crea un loc prielnic pentru studenti de a isi incepe cariera si anume PAD. Un proiect ce iata ajuns la a 6-a editie se preconiza a fi unul de mare success.

Pe langa KPMG, Mazars ,Process Solutions, TPA Horwath si WNS Global Services s-au alaturat si Accenture, Contexpert, Deloitte, Soter&Partners, aducand un plus de valoare proiectului, dar si studentilor care au invatat de la ei ce inseamna domeniul financiar si mai ales inside-ul firmelor gazda.

PAD 5th Edition

Your career START!

In iarna anului 2009, PAD a dat startul carierei pentru noi studenti. Si in acest an, echipa a continuat politica expansionista, pentru ca un numar mai mare de studenti sa poata beneficia de experienta PAD.

Astfel, pe langa KPMG, TPA Horwath si Mazars s-au alaturat Process Solutions si WNS Global Services, de la care participantii au aflat cum se lucreaza intr-o companie de contabilitate.

PAD 4th Edition

Think high, run fast, account knowledge!

Cu teluri inalte, agili si dornici de a acumula cunostinte in domeniul economic, studentii au vizitat si in perioada 9-22 martie 2009, sediile companiilor de contabilitate si audit Deloitte, KPMG si Mazars, unde s-au familiarizat cu inside-ul firmelor gazda.

In acest an, participantii au avut ocazia de a explora si departamentul de contabilitate al Coca-Cola Hellenic, interactionand cu angajati care le-au impartasit acestora din experienta intr-o companie de bauturi racoritoare.

PAD 3th Edition

Get inside so you won’t be left outside!

In primavara anului 2008, echipa PAD lansa o provocare pentru studentii din ASE, proiectul luand forma unor traininguri sustinute de companii chiar in sediile lor:

5 zile in care te vei pregati pentru cariera ta

4 domenii in care te poti specializa prin training-uri

3 litere prin care te aproprii de success

2 editii din anii anteriori prin care PAD a facut istorie

1 sansa de a experimenta inside-ul celor mai tari firme

Deloitte, BRD, Mazars, TPA Horwath, PriceWaterHouseCoopers sunt companiile care au sustinut dezvoltarea profesionala a participantilor prin traininguri organizate la ei acasa pe managementul performantei, audit si taxe. ACCA a fost alaturi de studenti, acreditarea in domeniul contabil fiind una necesara unui bun profesionist.

PAD 2nd Edition

„Contabilitate, Teatru si Jucarii” este festivalul prin care ASCIG a sarbatorit impreuna cu studentii 5 ani de la infiintare. In cadrul programului, pe langa activitati sociale si culturale, PAD a ocupat un loc special.

Si de aceasta data, in Academia de Studii Economice s-a organizat o serie de seminarii si workshopuri orientate pe situatii practice si menite a le oferi participantilor o imagine de ansamblu asupra domeniilor de interes pentru ei.

PAD 1st Edition

Ca orice initiativa marca ASCIG, si PAD a pornit de la o nevoie, aceea de a aduce mediul privat mai aproape de studenti. In saptamana 6-9 martie 2006, proiectul a adus in fata studentilor din ASE companii de renume, fie ca vorbim de contabilitate, audit sau fiscalitate. KPMG, Deloitte, PriceWaterHouseCoopers, Microsoft, Ciel, Siveco, Softwin, ISACA sau Wizrom sunt cateva din firmele care au dat curs invitatiei.

Alaturi de echipa ASCIG si de participanti au fost si reprezentantii CECCAR si CAFR, precum si reprezentanti ai Academiei de Studii Economice si ai Guvernului Romaniei, care i-au introdus pe studenti in profesiile de contabil si auditor.

Fiecare zi a avut o anumita tema si activitatile s-au desfasurat sub forma unor conferinte de informare, culminand cu un workshop in care participantii au aplicat cunostintele dobandite in timpul prezentarilor.

SOON