Scop: Într-un cotidian în care facultatea își pune amprenta pe partea teoretică, proiectul își propune să contribuie la o dezvoltare personală și profesională a studenților din Centrul Universitar București.

Desfășurarea proiectului: În luna aprilie, timp de 4 zile, peste 100 de studenți au ocazia să participe la workshop-uri pe teme precum: Orientare profesională, Stabilirea scopurilor, Lucru în  echipă, Branding personal, Managementul timpului, Comunicare în  afaceri. Fiecare workshop reușește să reunească în cele două ore atât elemente tehnice pe care studenții să le poată folosi pe mai departe, cât și aplicații practice care să le demonstreze acestora că lucrurile sunt extrem de ușoare dacă pui pasiune și interes.

Beneficii ale studenților: În urma participării la workshopuri, studenții pot învăța concepte extrem de importante pe care le pot utiliza în viața de zi cu zi și care îi dezvoltă mai bine pentru un viitor job. În plus, ei pot intra în contact cu unii dintre cei mai buni traineri din domeniu, care îi pot ajuta și pe mai departe, în urma unor colaborări constante. Cei mai norocoși dintre participanții au plecat acasă și cu premii care le-au COLORat ziua.

Partenerii acestei ediții: Genpact, Ciprian Dumitrescu Photography, Decathlon, Nestle, Viva Sport şi World Class

Informatii in curs de actualizare. Reveniti in cateva zile.

Ediția 1:

Dorința continuă de dezvoltare, atât a membrilor asociației, cât și a tuturor studenților, a dus la apariția unui nou proiect ce avea ca obiectiv acoperirea unor arii mult mai vaste în dezvoltarea personală și profesională a fiecăruia dintre noi. Proiectul a debutat sub sloganul „Colorează-ți viitorul” și s-a axat pe următoarele teme:

Worskhop-uri şi traineri:
1. Branding personal – Sergiu & Zenaida
2. Managemenul timpului – Iulian Olariu
3. Lucru în echipă – Alexandru Popa
4. Comunicare în afaceri – Florin Anghel
5. Orientare profesională – Manuela Sfirschi
6. Stabilirea scopurilor – Adrian Soare

Ediția 2:

În urma rezultatelor obținute în cadrul primei ediții, ne-am dorit să continuăm ce am început cu un an în urmă. Astfel, a avut loc a doua ediție COLOR și a fost una pe măsura așteptărilor participanților. Mergând pe principiul inițial, „COLORează-ți viitorul”, am convins peste 100 de studenți să investească în dezvoltarea lor personală și profesională.

Worskhop-uri şi traineri:
1. Branding personal – Gabriel Avăcăriței
2. Managemenul timpului – Florin Ţîrla
3. Lucru în echipă – Ilinca Hotăran
4. Comunicare în afaceri – Radu Tănase
5. Orientare profesională – Mihail Mușat
6. Stabilirea scopurilor – Cătălin Chirilescu

Catalin Chirilescu

Om. “Nimic nu este mai presus decat calitatea de om”, spunea Octavian Goga. Si voi incepe cu Om. Apoi Learning Architect la MMM Consulting, Trainer, Speaker, Consultant, Antreprenor, Autor pe www.catalinchirilescu.ro si site-uri specifice dezvoltarii personale si profesionale din Romania.

FORMULAR DE INSCRIERE