The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) este o organizație globală de experți contabili fondată în Marea Britanie și cu sediul la Londra, care conferă calificarea profesională de Chartered Certified Accountant (inițiale ACCA sau FCCA) pe plan mondial. ACCA este una din cele mai mari organizații de contabili din lume și are în prezent una dintre cele mai rapide rate de creștere a numărului de membri și studenți (peste 122 000 de membri și 325 000 de studenți și afiliați în 170 de țări). Pe lângă sediul central din Londra, ACCA mai deține un centru administrativ la Glasgow și 80 de birouri locale, dintre care unul la București .

 

 

 

 

 

Accenture este o companie multinațională de consultanță în management, soluții tehnologice și servicii de externalizare a proceselor de afaceri, având circa 259,000 de angajați ce deservesc clienți din mai mult de 120 de țări. Accenture se regăsește în avangarda tehnologiei și colaborează cu 89 dintre companiile clasate în topul Fortune Global 100 pentru a le ajuta să-și crească performanța în toate etapele activității lor, de la planificare strategică până la operațiuni zilnice. Oportunitățile de carieră oferite de Accenture sunt atât de diverse încât îți poți schimba job-ul fără a schimba compania.

 

 

 

Ariston este expertul mondial în produse destinate încălzirii și producerii de apă caldă menajeră, furnizând oamenilor din întreaga lume soluții eficiente și de înaltă calitate, cu design italian. Datorită experienței sale globale și înțelegerii profunde a nevoilor utilizatorilor, produsele Ariston sunt primite cu încredere, în mod constant, de milioane de familii. De peste 50 de ani, acestea sunt vândute în peste 150 de țări din întreaga lume.
Ariston este apreciat în aceeași măsură de experți și profesioniști, datorită efortului depus în reproiectarea constantă a produselor pentru a simplifica și scurta pașii de instalare și întreținere.

 

 

 

 

 

 

BDO România, a cincea firmă de audit și consultanță din țară, are o experiență de peste 20 de ani în prestarea de servicii profesionale.Cu aproximativ 200 de profesioniști ce acționează în cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 19 parteneri acreditați de organisme profesionale internaționale și locale, oferim astăzi toată gama de servicii cerute de piața de audit și consultanță.   Prin apartenența ca firmă membră pentru România la rețeaua BDO, rețea ce ocupă locul cinci în ierarhia mondială a firmelor de profil, incorporăm în serviciile noastre cerințele standardelor profesionale și expertiza unei rețele cu aproape

 

 

 

 

 

BRD este o bancă de forţă, cu o tradiţie de peste 90 de ani în Romania. În prezent, suntem a doua bancă din România din punct de vedere al activelor, unul dintre marii finanţatori ai IMM-urilor, precum şi unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de corporate banking din România – leaderi pe segmentul de credite sindicalizate la sfârşitul anului 2012.
Pentru a ne arăta angajamentul faţă de comunităţile în care acţionam, de peste 10 ani ne implicăm in acţiuni de susţinere a unor categorii defavorizate precum copii şi tinerii vulnerabili social şi în reducerea impactului activităţii noastre asupra mediului inconjurator prin gestionarea responsabilă a resurselor precum energia, apa sau hârtia.

 

 

 

Înfiinţaţi în 2004, în urma unei experienţe anterioare de peste 7 ani în marketing, vânzări, merchandising, design, inginerie, îţi oferim soluţiile integrate pentru toate proiectele comunicării de business

Misiunea: Echipa CIM Market îţi ofer cele mai bune preţuri la calitatea optima pentru Departamentul tău de Marketing, Vânzări sau Trade Marketing

Viziune: Să devenim centru de excelenţă, garant al calităţii şi responsabilităţii. Să fim recunoscuţi pentru plus valoarea pe care produsele executate de noi le-o oferă clienţilor şi partenerilor noştri.

 

 

 

 

 

 

Contexpert este o companie de top din România în aria serviciilor contabile, de consultanță, salarizare șiaudit. Compania s-a născut în urmă cu mai bine de 15 ani dintr-o inițiativă îndrăzneață și a devenit o afacere de succes prin dedicația totală a management-ului și a angajaților noștri. În prezent, Contexpert este o companie respectată în mediul de afaceri românesc, având un portofoliu de peste 120 de companii naționale și multinaționale derulând afaceri cu cifre de piață semnificative. Evoluția continuu ascendentă a firmei și renumele dobândit se datorează unei activități susținute guvernată de principii de bază precum: identificarea și îndeplinirea cerințelor clienților noștri, calitatea în afaceri, etica în afaceri, creșterea responsabilității fiecărui angajat pentru îmbunătățirea continuă a calității serviciilor prestate, experiența acumulată, pregătirea și profesionalismul membrilor organizației noastre. Compania și-a făcut un obiectiv major din abordarea profesionistă a fiecărui proiect din portofoliu, indiferent de dimensiunile sau provocările acestuia. Contexpert este membru al CECCAR, CAFR, CCFR.

 

 

 

 

 

 

Deloitte este brand-ul subcare zeci de mii de specialiști din firme independente din întreaga lume colaborează pentru a oferi servicii de audit și de consultanță a managementului riscului, financiară și fiscalitate pentru clienții selectati.

Cu acces la capitalul intelectual de aproximativ 180.000 de persoane din întreaga lume, firmele membre se concentrează pe satisfacerea nevoilor clienților, printr-o strategie global aplicată în aproape 150 de țări. Reprezentanța din Romania a fost înființată în anul 1992 și astăzi ea are peste 350 de profesioniști și furnizează servicii pentru o gamă variată de clienți locali și internaționali.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ernst & Young este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 152.000 de angajați în 700 de birouri din 140 de țări și venituri de aproximativ 22,9 miliarde dolari în anul 2011. Rețeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le acordăm clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume. În România, Ernst & Young este unul dintre liderii de pe piața serviciilor profesionale încă de la înființare, în anul 1992. Cei peste 450de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, asistență în tranzacții și servicii de asistență în afaceri către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Chișinău. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de internet: www.ey.com