Accenture este o companie multinațională de consultanță în management, soluții tehnologice și servicii de externalizare a proceselor de afaceri, având circa 259,000 de angajați ce deservesc clienți din mai mult de 120 de țări. Accenture se regăsește în avangarda tehnologiei și colaborează cu 89 dintre companiile clasate în topul Fortune Global 100 pentru a le ajuta să-și crească performanța în toate etapele activității lor, de la planificare strategică până la operațiuni zilnice. Oportunitățile de carieră oferite de Accenture sunt atât de diverse încât îți poți schimba job-ul fără a schimba compania.

 

 

 

Ariston este expertul mondial în produse destinate încălzirii și producerii de apă caldă menajeră, furnizând oamenilor din întreaga lume soluții eficiente și de înaltă calitate, cu design italian. Datorită experienței sale globale și înțelegerii profunde a nevoilor utilizatorilor, produsele Ariston sunt primite cu încredere, în mod constant, de milioane de familii. De peste 50 de ani, acestea sunt vândute în peste 150 de țări din întreaga lume.
Ariston este apreciat în aceeași măsură de experți și profesioniști, datorită efortului depus în reproiectarea constantă a produselor pentru a simplifica și scurta pașii de instalare și întreținere.

 

 

 

 

 

 

BDO România, a cincea firmă de audit și consultanță din țară, are o experiență de peste 20 de ani în prestarea de servicii profesionale.Cu aproximativ 200 de profesioniști ce acționează în cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 19 parteneri acreditați de organisme profesionale internaționale și locale, oferim astăzi toată gama de servicii cerute de piața de audit și consultanță.   Prin apartenența ca firmă membră pentru România la rețeaua BDO, rețea ce ocupă locul cinci în ierarhia mondială a firmelor de profil, incorporăm în serviciile noastre cerințele standardelor profesionale și expertiza unei rețele cu aproape

 

 

 

 

 

BRD este o bancă de forţă, cu o tradiţie de peste 90 de ani în Romania. În prezent, suntem a doua bancă din România din punct de vedere al activelor, unul dintre marii finanţatori ai IMM-urilor, precum şi unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de corporate banking din România – leaderi pe segmentul de credite sindicalizate la sfârşitul anului 2012.
Pentru a ne arăta angajamentul faţă de comunităţile în care acţionam, de peste 10 ani ne implicăm in acţiuni de susţinere a unor categorii defavorizate precum copii şi tinerii vulnerabili social şi în reducerea impactului activităţii noastre asupra mediului inconjurator prin gestionarea responsabilă a resurselor precum energia, apa sau hârtia.

 

 

 

Înfiinţaţi în 2004, în urma unei experienţe anterioare de peste 7 ani în marketing, vânzări, merchandising, design, inginerie, îţi oferim soluţiile integrate pentru toate proiectele comunicării de business

Misiunea: Echipa CIM Market îţi ofer cele mai bune preţuri la calitatea optima pentru Departamentul tău de Marketing, Vânzări sau Trade Marketing

Viziune: Să devenim centru de excelenţă, garant al calităţii şi responsabilităţii. Să fim recunoscuţi pentru plus valoarea pe care produsele executate de noi le-o oferă clienţilor şi partenerilor noştri.

 

 

 

 

 

 

Contexpert este o companie de top din România în aria serviciilor contabile, de consultanță, salarizare șiaudit. Compania s-a născut în urmă cu mai bine de 15 ani dintr-o inițiativă îndrăzneață și a devenit o afacere de succes prin dedicația totală a management-ului și a angajaților noștri. În prezent, Contexpert este o companie respectată în mediul de afaceri românesc, având un portofoliu de peste 120 de companii naționale și multinaționale derulând afaceri cu cifre de piață semnificative. Evoluția continuu ascendentă a firmei și renumele dobândit se datorează unei activități susținute guvernată de principii de bază precum: identificarea și îndeplinirea cerințelor clienților noștri, calitatea în afaceri, etica în afaceri, creșterea responsabilității fiecărui angajat pentru îmbunătățirea continuă a calității serviciilor prestate, experiența acumulată, pregătirea și profesionalismul membrilor organizației noastre. Compania și-a făcut un obiectiv major din abordarea profesionistă a fiecărui proiect din portofoliu, indiferent de dimensiunile sau provocările acestuia. Contexpert este membru al CECCAR, CAFR, CCFR.

 

 

 

 

 

 

Deloitte este brand-ul subcare zeci de mii de specialiști din firme independente din întreaga lume colaborează pentru a oferi servicii de audit și de consultanță a managementului riscului, financiară și fiscalitate pentru clienții selectati.

Cu acces la capitalul intelectual de aproximativ 180.000 de persoane din întreaga lume, firmele membre se concentrează pe satisfacerea nevoilor clienților, printr-o strategie global aplicată în aproape 150 de țări. Reprezentanța din Romania a fost înființată în anul 1992 și astăzi ea are peste 350 de profesioniști și furnizează servicii pentru o gamă variată de clienți locali și internaționali.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ernst & Young este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 152.000 de angajați în 700 de birouri din 140 de țări și venituri de aproximativ 22,9 miliarde dolari în anul 2011. Rețeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le acordăm clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume. În România, Ernst & Young este unul dintre liderii de pe piața serviciilor profesionale încă de la înființare, în anul 1992. Cei peste 450de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, asistență în tranzacții și servicii de asistență în afaceri către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Chișinău. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de internet: www.ey.com

WE
build stable and profitable relationships with our customers and partners.
are passionate about accounting and very good in our job.
only deliver quality products and services.
get involved in market growth.
admit it when we make mistakes .
always solve all the problems.
understand how things work and accurately anticipate market trends.
are constantly in touch with our customers’ problems, we anticipate and solve them.
are the opinion leader in our industry.
are involved in educating young talents.

Want to join our great team? Send us your CV and resume at cariere@fin-expert.ro

Site: http://www.fin-expert.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/finexpertconsulting

 

Genpact este o companie globala de servicii profesionale, ce pune accent pe transformare, avand 77.000 de angajați la nivel internațional. În Europa își derulează activitatea peste 5.000 de persoane, in birourile din România, Polonia, Olanda, Slovacia şi Marea Britanie. Prezentă pe piața locală începând cu anul 2005, compania Genpact România oferă servicii în domeniul achizițiilor, financiar – contabil, suport IT și consultanță de business.

Genpact România plănuiește 1.000 de noi angajări pentru 2018, continuand succesul de anul trecut cu 950 de angajari in birourile din Bucuresti si Cluj-Napoca. În procesul de recrutare accentul va fi pus pe cunoașterea limbilor străine, această cerință fiind una eliminatorie pentru cea mai mare parte a rolurilor disponibile. Odată ajunși în companie, noii angajați vor beneficia de o gamă largă de training-uri și programe de învățare.

In acest an Genpact va avea roluri deschise atât pentru persoanele aflate la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență în domenii precum contabilitate, customer support, achiziții, desktop și server support. Momentan compania caută vorbitori de germană, franceză, spaniolă, cehă, italiană, portugheză și alte limbi europene.

 

 

 

 

 

 

Why KPMG?

At KPMG we champion a vision of ‘Clear Choice’ – with people who are extraordinary, with clients who see a difference in us and with trust from the public. We place significant emphasis on our employees and their welfare with a focus on their career development through a wide range of professional & personal development programs.

Being part of KPMG means the chance to work with many supportive and talented people who are willing to share their experience & expertise with you. We also put technology at the heart of our daily activities by exploring new innovative approaches and encouraging our people to be groundbreaking in their thinking.

When it comes to our employees’ wellbeing, the future looks bright and flexible.  We have developed many flexible working arrangements that meet our employee’s needs: half day Friday, working from home or a flexible schedule.

You have the opportunity to start writing your story and embrace a growth mindset at the most popular Big4 firm to work for!

Check out where you can find our name:

—           The 2017 Most Desired Employers Survey, powered by Catalyst.

—           The Best Companies to Work for list, issued by Fortune.com.

—           The Coolest Consultancy Firm in Romania – Forbes Coolest Brands, published by Forbes Romania.

If you decide to join us, we will do our best to make your success our priority and inspire you to become your best self!

 

 

 

 

 

Nestlé la nivel global

Nestlé este cea mai mare companie de produse alimentare și de băuturi din lume. Este prezentă în 191 de țări, iar cei 328.000 de angajați sunt inspiraţi de scopul companiei: de a îmbunătăți calitatea vieții și de a contribui la un viitor mai sănătos. Nestlé oferă un portofoliu larg de produse și servicii pentru oameni și animale de companie. Portofoliul nostru de peste 2.000 de branduri cuprinde atât mărci de renume global, ca Nescafé sau Nespresso, cât şi produse locale cum ar fi JOE. Performanța companiei este generată de strategia noastră de Nutriție, Sănătate și Wellness. Sediul central al companiei Nestlé se află în orașul elvețian Vevey, unde compania a fost fondată în urmă cu mai bine de 150 de ani.

 

Nestlé în România

Nestlé a intrat pe piața din România în 1995, în momentul de față având aproximativ 900 de angajați în București și în Timișoara, unde este localizată fabrica Nestlé.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de alimente şi băuturi, cele mai multe dintre branduri fiind lideri în categorie. Portofoliul Nestlé România cuprinde o gamă largă de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor: băuturi (Nescafé, Nesquik), dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight, Smarties), produse culinare (Maggi), hrană pentru copii (Nestlé Infant Nutrition), Nestlé Professional –  divizia de soluții „out of home”, batoane și cereale pentru micul dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc.) și hrană pentru animale (Purina). Nespresso, nume de referință la nivel mondial în domeniul cafelei de lux sub formă de capsule, este prezent oficial în România ca divizie de lux a Grupului Nestlé, începând cu anul 2014.

La fabrica din Timișoara sunt produse napolitane – JOE, Nesquik – și specialitățile de cafea NESCAFÉ 3în1. Începând cu octombrie 2016 Froneri este un joint venture între Nestlé și R&R Ice Cream.

 

 

 

Senior Software este unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de soluții software integrate pentru managementul afacerilor.

Fondată în 2003, compania a realizat pana in present peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft, alături de platforme testate la nivel internațional precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.

 În 2017, Senior Software a lansat itDepot (www.itDepot.ro), o platformă B2B pentru echipamente și consumabile. Noua divizie oferă soluții hardware performante de la unii dintre cei mai importanți furnizori de pe piață: Zebra, Honeywell, Datalogic și alții.

Senior Software își desfășoară în prezent activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din peste 150 de angajați, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme software integrate din România. Pentru mai multe informații puteti vizita pagina noastră de internet www.seniorsoftware.ro  sau ne puteti trimite un email pe jobs@seniorsoftware.ro .

 

 

 

 

 

Standard Business este o companie 100% romaneasca, care acopera nevoile de ordin fiscal, uman si legal cu care orice business se confrunta. Promisiunea de a furniza servicii complete si integrate, si de a gasi solutiile potrivite este validata de cei peste 2000 de clienti si parteneri.

Standard Business inseamna o echipa pluridisciplinara de avocati, consultanti fiscali, experti contabili si specialisti in resurse umane, capabila sa faca fata punctual oricarei provocari.

De 7 ani, Standard Business sustine dezvoltarea tinerilor la inceput de drum, prin programe de internship prin care ofera strandard profesional si indrumare spre cariera potrivita – in domeniul juridic, financiar sau HR.

www.standardbusiness.ro

 

 

 

 

 

 

11 Țări. 1 Companie. Grupul TPA.

TPA este una dintre companiile de top de consultanţă fiscală, contabilitate, audit şi consultanţă juridică în România, Europa Centrală şi de Sud Est. Cu sediul în Bucureşti şi o filială la Cluj-Napoca, acoperim toate regiunile României. TPA România are în prezent 8 parteneri şi peste 120 angajati.

Datorită alianței nostre cu rețeaua Baker Tilly International, cele 11 țări ale Grupului TPA sunt perfect conectate la nivel global și putem oferi servicii de înaltă calitate în toate centrele și regiunile de afaceri principale din lume. Rețeaua Baker Tilly International cuprinde în prezent membri independenți în 147 de țări, având în total peste 33.000 de angajați, fapt ce o plasează în „Top 10” reţele de consultanţă active la nivel global.

Give a Reply

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *