fbpx

Exchange, ajuns acum la cea de-a șasea ediție, continuă să ofere oportunitatea excepțională de a trăi autentic experiența unui schimb de cunoștințe într-un prestigios centru universitar din țară. În timpul celor două săptămâni de desfășurare a proiectului, studenții implicați au prilejul unic de a explora un nou univers educațional, de a participa la cursuri captivante, traininguri relevante și alte activități de grup care îi vor stimula intelectual. În plus, această experiență îi ajută să-și lărgească orizonturile sociale și să dobândească competențe noi prin interacțiunea cu colegi provenind din medii diverse.

Acest proiect reprezintă, într-adevăr, un pas semnificativ către dezvoltarea personală și profesională. Prin încurajarea dezvoltării competențelor sociale și prin oferirea unui mediu propice pentru acumularea de experiențe și cunoștințe, Exchange facilitează creșterea fiecărui participant. În decursul acestor două săptămâni, atmosfera va fi plină de zâmbete și voie bună, iar legăturile și prieteniile formate vor rămâne în amintirile tuturor celor implicați.

Cu accentul pus pe creativitate și colaborare, proiectul Exchange devine o experiență completă, oferind o perspectivă nouă asupra învățământului superior și punând în prim-plan individul remarcabil care îl alcătuiește. Astfel, cu autenticitate, acest proiect redefinește semnificația cuvintelor precum relaxare și dezvoltare personală.

Perioada de desfășurare este în aprilie 2024.

Pozica

Filip Țâncu

Project Manager Exchange 6th Edition

Filip, în vârstă de 21 de ani și student în anul III al Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București, este o personalitate însetată de cunoaștere și dezvoltare. Cu o dorință continuă de autodepășire și o voință de fier, Filip a preluat rolul de coordonator al celei de-a șasea ediții a proiectului Exchange. Ca Project Manager, își propune nu doar succesul proiectului, ci și crearea celor mai memorabile experiențe pentru participanți. Cu generozitatea care-l caracterizează, este întotdeauna gata să își sacrifice timpul în beneficiul altora. Prin implicarea sa și dăruire, își propune să împărtășească cu ceilalți învățămintele acumulate de-a lungul activității sale  în cadrul ASCIG.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro