fbpx

Exchange este un proiect marca ASCIG care oferă studenților din Academia de Studii Economice din București posibilitatea de a trăi sentimentul unui schimb de experiență în alt centru universitar timp de o săptămână.

Studenții participanți au șansa de a se dezvolta prin participarea la cursuri, traininguri, activități de cunoaștere personală și de lucru în echipă. Au ocazia de a face un pas important spre îmbunătățirea competențelor sociale, spre dezvoltare și acumulare de experiențe și cunoștințe noi.

Exchange este șansa perfectă pentru studenți de a trăi experiențe de neuitat și de a lega prietenii cu studenți din același domeniu.

Perioada de desfășurare a proiectului:
15 martie – 26 martie 2021

Andrada are 20 de ani și este studentă în anul II la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Parcursul său în ASCIG a început în 2019 din dorința de a se dezvolta cât de mult posibil și de a crea legături cu persoane noi.

Fiind o persoană energică, ambițioasă, comunicativă și organizată, a decis ca prin a treia ediție a proiectului Exchange să ofere oamenilor din jur învățăturile pe care le-a acumulat la rândul său.
Dintre toate proiectele ASCIG, acesta a fost și va rămâne proiectul care i-a deschis noi orizonturi în această călătorie.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro