fbpx

Te-a încântat mereu ideea unui schimb de experiență pentru ca viața ta studențească să fie completă?  Exchange îți oferă șansa!

Proiect marca ASCIG, Exchange reprezintă oportunitatea de a trăi sentimentul unui schimb de experiență într-un alt centru universitar din țară, dar cu același profil.

În cadrul celor 2 săptămâni de desfășurarea a proiectului, studenții vor putea descoperi un alt mod de desfășurare a procesului educațional prin participarea la cursuri, traininguri și alte activități de cunoaștere și de lucru în echipă. Au ocazia de a face un pas important spre îmbunătățirea competențelor sociale, spre dezvoltare și acumulare de experiențe și cunoștințe noi.

Exchange este mediul perfect pentru studenți de a trăi experiențe de neuitat și de a lega prietenii cu studenți din același domeniu.

Perioada de desfășurare: 28 februarie- 10 martie 2022

Laura are 20 de ani și este studentă în anul II a Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Fiind o persoană ambițioasă, bine organizată și mereu cu zâmbetul pe buze, Laura a decis să coordoneze cea de-a patra ediție a proiectului Exchange. Din postura de Project Manager și-a propus ca această ediție să aibă un real succes și să poată crea participanților cele mai frumoase amintiri.De asemenea, prin dorința continuă de a se autodepăși, își dorește să împărtășească oamenilor din jur învățăturile pe care ASCIG i le-a oferit de-a lungul unui an.

Prin noua ediție Exchange, Laura are ocazia să-și pună amprenta asupra întregului proiect, aducându-l la cel mai înalt nivel.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro