fbpx

Te-a încântat mereu ideea unui schimb de experiență pentru ca viața ta studențească să fie completă? Exchange îți oferă șansa!

Proiect marca ASCIG, Exchange reprezintă oportunitatea de a trăi sentimentul unui schimb de experiență într-un alt centru universitar din țară.

În cadrul celor 2 săptămâni de desfășurare a proiectului, studenții vor putea descoperi un alt mod de organizare a procesului educațional prin participarea la cursuri, traininguri și alte activități de cunoaștere și de lucru în echipă. Aceștia au ocazia de a face un pas important spre îmbunătățirea competențelor sociale, spre dezvoltare și acumulare de experiențe și cunoștințe noi.

Zâmbete, voie bună, prietenii, relaxare, creativitate sau, cel mai bine spus, oameni frumoși sunt cuvintele care îl descriu cel mai bine.

Oana Buduroiu_PM EXCHANGE

Oana Buduroiu

Project Manager Exchange 5th Edition

Oana are 21 de ani și este studentă în anul III a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Fiind o persoană optimistă, organizată și care vede mereu partea bună a lucrurilor, Oana a decis să coordoneze cea de-a cincea ediție a proiectului Exchange. Din postura de Project Manager și-a propus ca în această ediție să aibă un real succes și să poată crea participanților cele mai frumoase amintiri. De asemenea, prin dorința continuă de a se autodepăși, își dorește să împărtășească oamenilor din jur învățăturile pe care ASCIG i le-a oferit de-a lungul celor doi ani.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro