fbpx

Dezvoltarea personală și profesională reprezintă procesul prin care ne schimbăm în mai bine pe noi înșine, cu fiecare zi.

În cadrul proiectului COLOR studenții vor putea descoperi propriul potențial, conștientizând care sunt punctele lor forte, abilitățile, care sunt slăbiciunile și mai ales, cum pot fi acestea îmbunătățite.

Temele variate precum managementul timpului, educație financiară, branding personal, stabilirea scopurilor, relații interumane, lucru în echipă sunt în concordanță cu nevoia de dezvoltare a studenților.

Punctul de plecare al dezvoltării tale începe alături de traineri specializați. Aceștia reușesc în cadrul webinariilor să îmbine elemente tehnice cu elementele practice și astfel să pună bazele succesului.

Împreună demonstrăm că nimic nu este imposibil dacă este realizat cu pasiune. Hai să ne facem studenția mai COLORată împreună!

Partenerii ultimei ediții: Nestlé, Accenture, CCOC, Fundația Calea Victoriei, EMAG

Perioada de desfășurare: 4-17 aprilie 2022

 

Studentă în anul al III-lea la Facultatea de Cibernetică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice București, Raluca este o fire ambițioasă, creativă și dornică de a se dezvolta continuu.

Dorința de a descoperi lucruri noi împreună cu pasiunea pentru voluntariat au creat inițiativa acesteia de a coordona proiectul COLOR. 

COLOR este șansa ei de a-și depăși limitele și de a oferi ajutor studenților determinați să evolueze.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro