fbpx

Proiect marca ASCIG, anul acesta COLOR ajunge la cea de-a 12-a ediție. Proiectul are rolul de a-i ajuta pe studenți cu trucuri în relațiile cu oamenii din jur, dar și cu propria persoană. Pe parcursul celor două săptămâni, aceștia vor beneficia de diverse teme de interes: Managementul scopurilor, Relații interumane, Lucru în echipă, Orientare profesională și Educație financiară.

Alături de traineri specializați, vom îmbina teoria cu practica, fapt ce va face ca procesul de învățare să fie foarte plăcut și facil. Astfel, plini de pasiune și dornici să realizăm lucruri mari, putem avea parte de cea mai COLORată studenție.

Dacă dorești să aflii lucruri noi ce te vor ajuta să îți îmbunătățești abilitățile, te așteptăm în aprilie 2024! 

 

b1720d78-78fd-4b20-ba59-195c8328e1b6

Cornelia Coșoi

Project Manager COLOR 12th Edition

Cornelia are 20 de ani și este studentă la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București.Cornelia este voluntar în ASCIG de un an și a intrat cu o puternică dorință de a afla lucruri noi,pasiune,energie și o dorința constantă de a se dezvolta.A candidat pentru poziția de Project Manager a proiectului COLOR din pasiune pentru proiect,dar și din dorința de a evolua.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro