fbpx

În cadrul proiectului COLOR studenții vor putea descoperi propriul potențial, conștientizând care sunt punctele lor forte, abilitățile, care sunt slăbiciunile și mai ales, cum pot fi acestea îmbunătățite.

Temele variate precum managementul timpului, educație financiară, branding personal, stabilirea scopurilor, relații interumane, lucru în echipă sunt în concordanță cu nevoia de dezvoltare a studenților.

Punctul de plecare al dezvoltării tale începe alături de traineri specializați. Aceștia reușesc în cadrul webinariilor să îmbine elemente tehnice cu elementele practice și astfel să pună bazele succesului.

Împreună demonstrăm că nimic nu este imposibil dacă este realizat cu pasiune. Hai să ne facem studenția mai COLORată împreună!

Perioada de desfășurare: 24 aprilie – 14 mai 2023

 

Ilinca Lunguț _PM COLOR

Ilinca Lunguț

Project Manager COLOR 11th Edition

Ilinca are 20 de ani și este studentă în cadrul Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Fiind o fire plină de energie, ambițioasă și devotată, dorința de a-și depăși limitele a dus la decizia acesteia de a coordona proiectul COLOR.

COLOR este șansa ei de a se dezvolta și de a-i ajuta pe studenți să-și descopere propriul potențial.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro