Află cum să îți prezinți lucrarea de licență împreună cu noi!

Examenul de licență bate la ușă? ASCIG îți vine în ajutor!

Îți este teamă că emoțiile te pot împiedica în susținerea lucrării de licență? ASCIG vine împreună cu Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune în sprijinul tău cu un eveniment menit să contribuie la succesul prezentării tale. Astfel, pe data de 11 MAI, începând cu ora 14:00, te așteptăm în sala 1020 să iei parte la trainingul pe tema “How to LICENȚĂ”.

Pentru a te înscrie, completează formularul până pe 9 MAI.

Click pentru a te înscrie!

Totodată, venim și în sprijinul studenților de anul 2 care sunt preocupați de elaborarea lucrării de licență cu pașii ce trebuie urmați pentru a putea porni cu dreptul în această nouă etapă:

 Pasul 1: Unul dintre cei mai importanți pași pentru elaborarea lucrării de licență este alegerea profesorului coordonator. Este foarte importantă această decizie, deoarece profesorul este cel care te va îndruma și te va sfătui ca tu să faci cea mai bună lucrare.

De asemenea, este foarte important de ştiut că doar cadrele didactice care au titlul de lector, profesor universitar sau conferenţiar pot coordona independent lucrări de licenţă.

 Pasul 2: Sfătuiește-te cu profesorul coordonator și alege tema lucrării.

Tema poate fi aleasă fie de pe site-ul facultății www.cig.ase.ro din lista cu teme propuse pe care o gășești la rubrica „LICENŢĂ” sau poţi propune chiar tu o temă, dacă aceasta nu se află printre propuneri.

De reţinut că temele vor fi afişate pe 19.05.2018.

Pasul 3: Descarcă cererea pentru alegerea temei de pe site-ul facultății, din secțiunea “AVIZIER”.

Pasul 4: Completează cererea tip în perioada 22-26.05.2018, între orele 09:00 – 13:00 la departamentul din care face parte profesorul tău coordonator.

CONTABILITATE ŞI AUDIT – clădirea Eminescu, sala 1011
ANALIZĂ ŞI EVALUARE ECONOMICO-FINANCIARĂ – sala 2519
INFORMATICĂ DE GESTIUNE – sala 1103

Pe cei de anul 3 vă așteptăm cu drag la training, iar celor din anul 2 vă dorim mult succes în perioada ce urmează. 🙂

 

 

Give a Reply

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *