Echipa BRD are un job pentru tine!

Echipa BRD are un job pentru tine!

De fapt, mai mult decat un job. Ceva care să te reprezinte.

          BRD oferă oportunitatea de a construi împreună o echipă tânără, dinamică, într-un mediu profesionist, cu formare profesională adecvată ție. Dacă faci parte din unele din domeniile de expertiză: comercial, finanșe-riskuri, IT, marketing, project management, ai oportunitatea să crești și să explorezi la BRD. Pachetul salarial este unul motivant, cu beneficii financiare, dar si non-financiare.

Programul este dedicat tinerilor absolvenți care sunt la început de carieră, însă plini de răspundere și motivație. Perioada de integrare este de 3 săptămâni, dar oportunitatea unui parcurs solid în carieră și posibilitatea de a te implica în proiecte de voluntariat sunt nelimitate. Valorile BRD, nuanțează în fiecare interacțiune atât în interior, cât și în exterior: inițiativă, responsabilitate, inovație și spirit de echipă!

  Ești potrivit dacă:

  • ai cunoștințe economice și bancare generale;
  • poși opera cu ușurință un PC și te descurci cu  MS Office;
  • ești atent/ă  la detalii;
  • ai  abilități de comunicare, îți place să lucrezi cu oameni într-un mediu dinamic;
  • ai inițiativă și spirit de echipă;

Primesti puncte in plus daca ai puțină practică bancară pentru că asiguri promovarea și vânzarea produselor și serviciilor noastre simple către clienți, efectuezi operațiuni curente în lei și valută, conform cererilor formulate de clienții noștri, persoane fizice și juridice, primești și să verifici documentele aferente operațiunilor ordonate de clienții noștri, dar asiguri și gestionarea numerarului.

Primesti un pachetul salarial motivant, cu beneficii financiare dar mai ales personale pentru ca lucrezi in intr-o echipa dinamica, cu initiativa, responsabilitate si inovatie!

BRD te așteaptă în echipă, tot ce trebuie să faci este să te înscrii aici.

***

Despre BRD

BRD este o bancă de forță, cu o tradiție de peste 90 de ani în România, unul dintre marii finanțatori ai IMM- urilor, precum și unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de corporate banking din România – lideri pe segmentul de credite sindicalizate la sfârșitul anului 2012.

Prin cei 8 800 de angajați în 840 de unități în toată țara, suntem alături de clienții noștri, fie ei tineri, seniori, salariați sau profesiuni liberale și companii, astfel încât împreună cu noi să-și realizeze planurile și proiectele de viitor.

Give a Reply

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *